Honda Nord (Bucuresti)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Faptul ca sunt departe e un minus pentru Asko, insa e compensat de multe aspecte pozitive, unul din ele fiind ca pana deunazi lucrau si in weekend. Nu stiu cata lume poate sau e dispusa sa-si ia liber o zi de la birou special pentru a ajunge la service.
    Astfel, aparitia Honda Nord in zona Pipera e un mare plus pentru foarte multi, acopera practic tot Nordul capitalei, atat pentru cei ce lucreaza aici, cat si pentru rezidentii zonei sau din imediata vecinatate.

    Daca vor aparea oameni de la Asko, e de vazut. Ar fi un pas logic pentru Honda Nord sa incerce sa aduca oameni cu experienta, cel putin in posturile cheie. Le-ar usura drumul.
    -------------------
    There is no point of having if you can't share.

    Comment


    • #17
      Originally posted by BlackMagic View Post
      Multa lume care lucreaza aici, si care nu trebuie sa-si ia o zi libera sa ajunga la service, pe centura, in partea cealalta a Bucurestiului. In ton cu ce a spus si Dragos, sunt si eu. Lupta privind nivelul de calitate al serviciilor cred ca va fi data direct cu Asko, din punctul meu de vedere Carpati nu prea intra in ecuatia asta. Asta daca nu cumva anumiti oameni cheie din Asko vor fi "vanati".
      Atata vreme cat cei care au avut de vopsit la ASKO au fost extrem de dezamagiti de rezultat, iar urmatoarele daune au fost remediate la Carpati, eu cred ca pot fi si ei considerati ca jucatori in acest meci.

      Eu, personal, am vopsit 3 repere la ASKO, masina avand doar 3 luni de la achizitie. Rezultatul a fost execrabil: nuanta gresita clar (se vede din avion), scurgeri de lac pe aripa dr sp aproape de stop extrem de vizibile, iar cel mai deranjant lucru - dupa vopsitorie s-au polishat elementele remediate si... luneta mi-a fost zgariata la extremitatea cu plafonul si cu capota spate. Zgarieturile fiind in forma de arce de cerc, destul de profunde ca iti ramane unghia in ele, zici ca e geamul fisurat la suprafata... De atunci, am jurat ca n-am sa mai calc pe la ASKO pentru vopsitorie, ceea ce s-a si intamplat in urmatorii 4 ani pana acum.

      Insa am auzit pareri ceva mai bune la Carpati. La ASKO insa pe mecanica sunt oamenii mai buni. Insa e inadmisibil ca tu dealer si service, care nu repari si alte marci de autoturisme (deci ai doar 1-2 nuante de Gri, spre ex) sa nu fi in stare sa vopsesti la nuanta o masina practic noua.

      Asa ca, astept cu mare interes deschiderea noului dealer.

      Comment


      • #18
        Eu vin tocmai din Popesti...m-ar avantaja un service in Nord...sa fac un singur drum , doar ca.. Asko este Asko...

        Comment


        • #19
          In ultimele luni am tot vazut masini (H-uri adica) aflate la vanzare, ajutand un prieten sa-si caute un SH in stare buna. Fara exceptie, tot ce-am vazut reparat (dpdv tinichigerie) la Carpati, arata, ma scuzati, ca dracu. Imbinari aiurea, piese prinse de mantuiala, lufturi foarte urate la imbinarile pieselor de caroserie (capota, grila, masca, etc).

          Din pacate la Asko vopsitoria a decazut foarte mult, si-s de aceeasi parere si cu tine, si cu ceilalti ce-au mai exprimat aceeasi parere. Vorbesc prin prisma experientei proprii (desi n-a fost chiar atat de urata cum e ce-ai spus mai devreme) sau cum au mai patit alti colegi. Speram sa-si revina cu timpul, iar pana atunci, asteptam alternativele din Nord.
          -------------------
          There is no point of having if you can't share.

          Comment


          • #20
            Ia lasati oamenii de la Asko acolo, sa nu stricam ceva bun totusi, chiar daca mai sunt si minusuri !
            '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
            http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

            Comment


            • #21
              La Asko e putin probabil sa se rupa colectivul, ei reprezinta o echipa frumoasa, destul de tanara si performanta (in ciuda acelor minusuri prezentate de cativa hondari), care, repet, nu cred ca va "vinde/achizitiona" alti "jucatori". Intrebarea e cum va arata/actiona noua echipa din nord, care va fi gradul de amabilitate, cum vor fi preturile, chiar e interesant de vazut. Daca apar surprize placute e de bine, cel putin pt cei care locuiesc/muncesc/tranziteaza prin nord, daca nu apar noutati, personal le voi "roade pragul" in continuare celor de la Asko, chiar daca plimbarea e cam lunga !
              Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
              "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
              "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

              Comment


              • #22
                Am vopsit eu o aripa la RAV acum 2-3 saptamani la ei (asigurarea Allianz era fara service Toyota...), lucrau din greu la showroom, iar seful de service mi-a spus ca pe mecanica/electrica au deja echipa trecuta prin training, certificari and stuff. Nu doar ca sunt langa Toyota, dar investitia are o origine comuna.

                Comment


                • #23
                  Asta nu stiu daca este chiar cea mai buna veste (originea comuna a investitiei). Nu de alta, dar datorita reprezentatei Toyota din Tunari am eu Civic (mai exact a "seriozitatii" lor). Dar sa nu exageram: departamentul de vanzari si service sunt total diferite, in orice firma cu profil de reprezentanta auto...
                  Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

                  http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

                  Comment


                  • #24
                    Dealerul din Pipera are acelasi patronat arabesc ca dealerul Toyo Motor Center de pe cheiul Dambovitei. Stiu din propria experienta ce slab este managementul acolo ca fost utilizator de Toyota. Cativa oameni de treaba acolo, dar daca patronul arab avea chef de ceva, toti lasau balta masina din service ca sa-l multumeasca pe patron. Eu voi ramane la ASKO, desi imi e mai aproape noul service din nord.

                    Comment


                    • #25
                      Honda nord ar face bine sa ridice stacheta concurentei, in beneficiul nostru, al utilizatorilor!
                      O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

                      Comment


                      • #26
                        ASKO HONDA NORD SI CARPATI

                        Originally posted by IB View Post
                        Eu l-am vazut acum 2 saptamani, era in constructie. Este gard in gard cu Toyota nord (INCHAPE). Initial am crezut ca este vorba de o relocare a ASKO. Nu credeam ca mai poate investi cineva bani in asa ceva, avand in vedere cate Honde se mai vand acum, auto si moto. Acum chiar va fi concurenta serioasa intre ASKO, Carpati si Honda nord.
                        Concurenta va fi intre ASKO si Honda Nord.
                        Circula zvonuri cum ca stilul Carpati Motors de a vinde masini la pretul de achizitie le va pune mari probleme, transformandu-se din 2014 intr-un service multi-brand, iar o locatie se va transforma in dealer Chevrolet,1 la mana, 2 la mana, Carpati nu face Buy-Back si nu e in programul RABLA.

                        Comment


                        • #27
                          Carpati deja a inchis reprezentanta Honda din Expozitiei (despre ea e vorba), si muta la Gara de Nord mai tot, urmand ca locatia din Expozitiei sa se reprofileze.

                          LE
                          Faceam referire la showroom, service-ul inca e deschis.
                          BlackMagic
                          Senior Member
                          Last edited by BlackMagic; 21-11-13, 15:32.
                          -------------------
                          There is no point of having if you can't share.

                          Comment


                          • #28
                            Se profileaza o concurenta intre ASKO si doi pitici, unu' batran si unu' tanar, ala tanar probabil va incerca sa atraga atentia, deocamdata ASKO are toate motivele sa zambeasca !
                            Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                            "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                            "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

                            Comment


                            • #29
                              Asa ai zice, doar ca nu e asa.
                              ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
                              Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
                              Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
                              Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012

                              Comment


                              • #30
                                Poti sa detaliezi? Multumesc.
                                '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

                                Comment

                                Working...
                                X