Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2322 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Si eu am avut/am chestia asta, am fost la Asko si prima data au incercat sa-mi explice ca e alt motor ala din USA, cu alte piese in el si m-au trimis...
-
Asta este o afirmatie complet irelevanta si fara mare legatura cu subiectul. De ce?
- daca diferenta exista, ea se simte si daca mergi...
Leave a comment:
-
-
Cu navi cu dvd la zi e okish, iti faci treaba cu ea si in romania. Sunetul e net superior, confirm. In afara de asta sunt cam la fel ca dotari (cu o diferenta...
Leave a comment:
-
Da, la astea ma refeream, deci tin bine minte ca nu era pe cl7 Vin cu bare de rigidizare pentru ca e mai sa aiba decat sa n-aiba, ca sa folosesc un...Last edited by rezare; 26-04-17, 17:02.
Leave a comment:
-
Poate nu mai tin bine minte, dar in compartimentul motor stiu ca nu avea, insa au trecut 8 ani de atunci.
Leave a comment:
-
cl7 exec l-am avut de nou, cu2 la 13.000 km, asa ca putin probabil. Prima impresie a fost cu suspensia si cauciucurile stock, 225/50/17, yokohama decibel...
Leave a comment:
-
Pai, in mod evident, faptul ca accord cu2 se inclina mai putin pe curbe decat cl7-le executive.
Leave a comment:
-
Cu 5d nu am mers decat pasager, dar cl7 am avut, executive ce-i drept, poate sse are alta suspensie. Diferenta de inclinare pe curbe era evidenta in favoarea...
Leave a comment:
-
-
Adica 800 de lei pe an la impozit, in rest e cam tot aia. Pentru 45 de cai merita....
Leave a comment:
-
Intreaba-l pe andreicsa, el a ajuns cel mai departe cu un 2.0.
Leave a comment:
Leave a comment: