Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
427 results in 0.3117 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Faceti plinul in Bulgaria, diferenta de pret este consistenta. Saptamana trecuta am pus motorina (in Grecia) cu 7.75 litruBulgarii lucreaza intens...
Leave a comment:
-
Am facut cca 5.000 de km prin Norvegia, drumurile sunt impecabile, iar rutele principale sunt intens populate, nu e chiar Death Valley ...Mi-ar fi teama...
Leave a comment:
-
Este o perioada aglomerata, programarile dureaza peste tot. La Coasta de Est trebuie sa insisti, SMS, e-mail...
Am dat Accordul astazi,...
Leave a comment:
-
Eu am avut un schimb cu OEM, apoi GreenStuff si TRW, intre ultimele doua nu am sesizat mari diferente.
Leave a comment:
-
Cat arata consumul real time la mers cu viteza constanta? Mie mi s-a parut intotdeauna un indicator relevant...
Leave a comment:
-
Lumea nu vrea anvelope decente si nici schimburi de ulei periodice, vrea polish si detailing
Leave a comment:
-
Am facut cam 2.000 de km cu serie 3, prin urmare se poate contura o concluzie.
PRO (majoritatea evidente din perspectiva diferentei de putere,...
Leave a comment:
-
Am tot simtit directia ceva mai moale in ultima vreme, iar evaluarea de la Honda Nord a aratat ca trebuie schimbat un tachet. Am facut operatiunea saptamana...
Leave a comment:
-
Nu cred ca trebuie alta bara. Este preformata fanta si pe dreapta.
Leave a comment:
-
@octi_b Da si eu m-am uitat la Serie 4 GC, mai ales ca gasisem niste oferte interesante in DE. E mult mai aratoasa
Leave a comment:
-
Dau manelele mai tare si nu se mai audeAs fi luat benzina, mai ales ca mi-a placut 320i-ul, insa nu am gasit. Masina a fost luata din reteaua BMW...
Leave a comment:
Leave a comment: