ADRIAN73: '19 Honda CR-V 1.5T CVT Elegance, Crystal Black Pearl

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aurelian pare ca este destul de informat legat de produsul pe care l-a achizitionat. Americanii sunt destul de destepti sa se planga despre orice inconvenient cand e vorba de banii pe care ii dau. Legat de instigarea "viata in pericol" pot sa spun cateva situatii care s-au lasat cu proces impotriva hondei, atat pe taram american cat si chinez. Prima situatie a fost ca motorul sa se opreasc in mers brusc la masini care aveau nivel extrem de mare de dilutie a uleiului. Au fost raportari pe autostrada la americani si in depasiri (adica turatii maRi) la chinezi. Toate vehiculele mentionate avem dilutie severA (din ce imi amintesc 15%). Procesul a fost pentru ca pune viata in pericol acest lucru. Nu stiu daca au facut si accident cei de care vorbesc dar e o intamplare serioasa. Destul de multi americani au raportat mici explozii teava de esapament, nesoldate cu incendii sau altceva dar considerate de ei nesigure si ca pun viata in pericol. Ei au un fel de site al protectiei rutiere in care raporteaza astfel de lucruri. Sunt mult mai organizati decat noi. Nu stii daca despre astfel de situatii vorbeste Aurelian. Evident ca sunt cazuri particulare, dar au existat. Pe mine unul ma streseaza un pic aceste lucruri sincer sa fiu, desi cred ca honda cr-v este cea mai buna masina din clasa luata per ansamblu. Sper ca versiunea hibrida sa nu aiba aceleasi probleme. Momentan pe siteurile externe nu am gasit dilutie la cr-v sau accord hibrid.

    Comment


    • Mergi la Asko pentru verificare. Merge repede si merita pentru liniștea ta. Mergi linistit cu masina, e foarte buna, singurul aspect cu adevarat enervant e intervalul de service foarte scurt. La mentenanță ne.a lovit producatorul! Scrie pe forum ce au găsit cei de la Asko!
      Unde gasesc detalii despre īntāmplările prezentate si despre procesele respective?
      Vali_lj
      Tech Geek
      Last edited by Vali_lj; 25-03-21, 10:54.

      Comment


      • Originally posted by Florin80 View Post
        Aurelian pare ca este destul de informat legat de produsul pe care l-a achizitionat. Americanii sunt destul de destepti sa se planga despre orice inconvenient cand e vorba de banii pe care ii dau. Legat de instigarea "viata in pericol" pot sa spun cateva situatii care s-au lasat cu proces impotriva hondei, atat pe taram american cat si chinez. Prima situatie a fost ca motorul sa se opreasc in mers brusc la masini care aveau nivel extrem de mare de dilutie a uleiului. Au fost raportari pe autostrada la americani si in depasiri (adica turatii maRi) la chinezi. Toate vehiculele mentionate avem dilutie severA (din ce imi amintesc 15%). Procesul a fost pentru ca pune viata in pericol acest lucru. Nu stiu daca au facut si accident cei de care vorbesc dar e o intamplare serioasa. Destul de multi americani au raportat mici explozii teava de esapament, nesoldate cu incendii sau altceva dar considerate de ei nesigure si ca pun viata in pericol. Ei au un fel de site al protectiei rutiere in care raporteaza astfel de lucruri. Sunt mult mai organizati decat noi. Nu stii daca despre astfel de situatii vorbeste Aurelian. Evident ca sunt cazuri particulare, dar au existat. Pe mine unul ma streseaza un pic aceste lucruri sincer sa fiu, desi cred ca honda cr-v este cea mai buna masina din clasa luata per ansamblu. Sper ca versiunea hibrida sa nu aiba aceleasi probleme. Momentan pe siteurile externe nu am gasit dilutie la cr-v sau accord hibrid.

        Cand te lovesti de o problema, cauti sa o intelegi si sa diminuezi urmarile.

        Comment


        • Spune si sursa prezentarii cu privire la , viata in pericol cu Honda Crv 1.5T., Eu am gasit o postare, dar era vorba de un crv hibrid care s.a oprit brusc in mers fara sa provoace accident!

          Comment


          • Nu am stat sa salvez sutele de linkuri citite. Si nici nu vreau sa intru in vreo polemica. Expun lucrurile pe care le-am citit, despre care m-am documentat. Eu din pacate nu am gasit multe experiente legate de hibrid, dar mai caut. Cam tot ce am citit de la posesori se referea la motorul de 1.5t.

            Comment


            • Originally posted by MPopescu View Post
              Americanii pe forum nu se vaită de o asemenea nenorocire - viata in pericol cu Honda Crv 1.5 T. Ei sunt mai degrabă nemulțumiți de butonul de la volum ca e prea mic. Dar totusi, daca suntem pe pagina lui Adrian, (ca sa foloseasca omul masina linistit, mai ales că are probleme si cu stergatorul din stanga), spunānd.ne de ce e asa de periculoasă o astfel de masina? Te referi la acea protectie in care intra motorul cand amani foarte mult schimbul de ulei?

              Comment


              • E foarte grav ceea ce ne expui despre 1.5T de pe linkuri adunate. Eu o sa merg saptamana viitoare la dealer sa.i returnez crv.ul. O sa.i arat postarile tale ca dovada a pericolului la care ma expun! Multumesc pentru colaborare! UN AN MAI VESEL!

                Comment


                • Nu postarile mele sau ale tale sunt importante pt dealer. Este penibila discutia. Pe dealer il intereseaza strict ce se raporteaza prin institutii care protejeaza consumatorul. Ceea ce la americani exista. Doar prin ele poti obliga honda sa extinda garantia cu inca un an cum au si facut in anumite zone. Oricum dealerul nu o sa spuna aceste lucruri nimanui. Asa ca hai sa pastram discutia strict la un nivel normal si util pentru cei ce vror eventual sa se informeze

                  Comment


                  • Apropo de nivelul crescut al uleiului, problema pe care o are colegul nostru. Recomand si eu verificarea la 10 minute dupa ce s-a mers cu masina. La mine la hibrid este vreo 4 mm peste limita rece iar la cald este imediat deasupra gaurii de pe joja care arata nivelul maxim. Deci e o diferenta. De mirosit nu sunt expert dar pare a mirosi a benzina.

                    Comment


                    • De asemenea am avut situatia sa miroase groaznic a benzina dupa ce am pornit masina in afara ei dar nu in interior. Nu stiu daca e o regula dar am sesizat din intamplare cand a trebuit sa cobor sa iau ceva din portbagaj.

                      Comment


                      • Daca miroase groaznic a benzina in exterior imediat după pornire nu e in regula de loc. Ai amestec de benzina prea bogat in camera de ardere si de aici mirosul de benzina nearsa. Mergi repede in reprezentanta pentru verificare, se poate īnfunda filtru de particule si chiar explozie pe teava de esapament - micile explozii de care vb mai sus. Fa o programare urgenta la reprezentanta. Baftă! La 1.5T NU miroase in exterior imediat după pornire nici acum cand e frig.

                        Comment


                        • Multumesc pentru sfat.

                          Comment


                          • https://www.nhtsa.gov/vehicle/2019/HONDA/CR-V/SUV/AWD

                            Comment


                            • Nu exista nicio investigație NHTSA sau vreo rechemare decisă de instituție cu privire la problemele expuse de tine. Cred ca e bine sa fim putin mai responsabili, panica indusă artificial aduce prejudicii proprietarilor de Crv 1.5T. Multa bafta in service cu mirosul groaznic de benzina venit de la țeava de eșapament! Tine.ne la curent!

                              Comment


                              • Ai mai gasit si alte link-uri?

                                Comment

                                Working...
                                X