Bine v-am regasit.
Masina a ajuns la 120.000 km. Coafura inca rezista, cu mentenanta aferenta desigur.
Maine este programata...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
489 results in 0.1945 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
La HN primesti masina la schimb daca ceri. Daca reparatia dureaza mai mult de 1 zi. Doar sa aiba disponibile.
Leave a comment:
-
aurelian.paratu replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda Civicai vreo informare cu schimbarea injectoarelor? sunt curios daca se aplica si pentru CRV....
Leave a comment:
-
Idem si eu. Sunt in cautare de viitoare masina. Vedem ce mai scoate mazda. Am vazut pe afara cx 40.
Leave a comment:
-
Traim in Romania si honda e honda......cine stie pe cine mai suparati..........
Leave a comment:
-
Mi au zis ca tb schimbat. In noiembrie masina face doi ani. O sa verific sa vedem ce scrie in cartea service. Tot in carte uleiul la grup se schimba la...
Leave a comment:
-
Ieri s a schimbat si la mine. Am dus masina la 8.30 si am ridicat o la 14. N am cerut detalii si nici nu prea m a interesat. Mie tb sa mi faca la masina...
Leave a comment:
-
ba da. Tocmai. Dar in mod normal, cand dai reset, ar tb ca masina sa ia totul de la zero. N ar tb sa se mai raporteze la ce a fost inainte. Eu asa o...
Leave a comment:
-
La mine, masina nu a aratat niciodata 365 sau 360 zile,indiferent daca s-au resetat toate sau s-a pus laptopul pe ea. La inceput imi arata 180 zile, cand...
Leave a comment:
-
Am sa revin cu noutati dupa ce schimba pompa. Pana acum, masina nu a dat semne de probleme legat de aceasta pompa.
Leave a comment:
Leave a comment: