Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2517 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salut , eu am gasit Sankei 555 pentru civicul meu doar in 2 locuri , pe webpiesa.ro ( bucuresti , pe eminescu ) sau pe allegro.pl in polonia ., de unde...
-
Leave a comment:
-
-
Senzorii abs de la roti , fa o diagnoza si vezi ce senzor ar avea probleme.Incepe de acolo...
Leave a comment:
-
Ai verificat alternatorul? Mergi la honda sau un centru de schimb baterii sa iti verifice starea bateriei si a alternatorului. Eu as incepe de aici....
Leave a comment:
-
exista un recall pe genratia ta pentru butonul start/stop . din ce am vazut pana acum majoritatea au probleme incepand cu 50-60 mii km
...1 Photo
Leave a comment:
-
Borna 330.000 ...
Dupa 10 ani si aprox 170k km la bordul ei a trebuit sa ma despart de ea. Cu bune cu mai putin bune, ekul si-a facut treaba peste...Last edited by Vali_lj; 26-04-19, 01:35.
Leave a comment:
-
Baieti , nu vreau sa o luam pe aratura. Orice informatie , parere personala in urma utilizatii, teste etc cu privire la uleiuri este binevenita. Sa ne...Last edited by Vali_lj; 18-02-18, 05:42.
Leave a comment:
-
Nu stiu ce intelego tu prin forja. La mine 70% din tim masina merge in oras. Ceva ture pe serpentine noapte in lunile de vara si 2 -3 iesiri la circuit....
Leave a comment:
-
Cum au mentionat si colegii mai sus , daca nu ti mai mult masina decat garantia , de ce vrei sa te legi la cap cand nu te doare. Mergi pe oem , momentan...
Leave a comment:
-
Eneos a inceput sa lase de dorit dpdv al calitatii in ultimi 2 ani. Intradevar ravenol a urcat mult in marketing in ultimul an dar si calitatea o mentine...Last edited by Vali_lj; 31-12-17, 19:13.
Leave a comment:
Leave a comment: