MATEEVICI: “09 Honda Civic 5D 1,8 i-VTEC, A/T, Executiv, ? Culoare?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MATEEVICI: “09 Honda Civic 5D 1,8 i-VTEC, A/T, Executiv, ? Culoare?

    Salutare,numele meu este Calin, Urmaresc acest forum de cel putin un an, am citit tot ce se putea citi despre aceasta masina, in 2018 prin vara am vrut sa iau un Civic din Romania, avea cutie I-Shift (robotizata) in cele din urma am renuntat(era euro 4) si nu eram eu prea multumim de cum schimba (era tocit ambreiajul doar) si mi-a parut rau ca nu am luat-o si aceasta avea sub 50000 km dar avea un interior din piele crem.
    Dupa o lunga asteptare..in care am tot verificat zilnic OLX, mobile, autoscout, etc am gasit asiatica asta "masina potrivita" . E din 2009, are 44 500 km, Cutie automata din aia clasica (convertizor de cuplu), este varianta Executive. Am gasit-o in Germania, a avut un singur proprietar, o doamna. Are carte de service , TUV-uri , kilometrii insumati din documentele puse la dispozitie dau la socoteala.
    Masina se afla in stare foarte buna atat tehnic cat si estetic. I-am facut schimb ulei Honda 0w20, filtre (ulei, aer si polen) , placute frana fata. In rest toate bune.
    Am avut inainte un Seat Leon tot pe benzina. Imi place masinuta asta foarte mult si sunt uimit de cat spatiu ai in ea, chiar daca din afara zici ca ar fii o masinuta mica.. imi place cum schimba vitezele cutia imi plac foarte mult directia, franele, dotarile.
    Interiorul este neatins, nu are nici un greier inca . Cand am deschis compartimentul motor am ramas uluit de cat de nou este totul acolo. Pe dedesubt totul este original, in stare perfecta, nici urma de uzura sau rugina.
    Suspensia este un pic tare in comparatie cu alte masini pe care le-am condus, dar o sa ma obisnuiesc rapid cu asta. Am jante pe 17` in cel mai rau caz o sa trec pe 16`.
    Din cate am remarcat lipseste roata de rezerva, nu am nici chit de pana, nu am primit nici rotile de iarna... inca are bateria originala.
    Ca si defecte pana acuma am remarcat ca are mici zgarieturi pe vopsea...aproape insesizabile (are 10 ani +), imi lipseste capacul la un spalator de far...posibil sa fie rupt ceva acolo...remediem
    Nu se pliaza oglinda dreapta decat 2 cm, parca agata ceva acolo, am citit pe forum (/uri) si o sa incerc sa schimb acel varistor sa vad ce se intampla dupa
    In rest astept sa vina caldura ...toate bune pana acuma, am cauciucuri de vara si sunt cam reticent sa merg departe sau sa ma risc sa raman blocat pe undeva pe la munte
    Ne mai auzim!
    Attached Files
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 25-02-20, 18:43.

  • #2
    WoW ce bijuterie ai cumpărat! Sa o stăpānești sănătos și ea pe tine. O vinzi? Cat vrei pe ea sa o dai? ) Sunt curios cu cat ai cumpărat-o.

    Comment


    • #3
      Arata super, sa o conduci cu placere multi km. si fara de probleme.

      Comment


      • #4
        Fix ce imi doream si eu ). Drumuri bune, fara incidente!

        Comment


        • #5
          Frumoasa. O singura data am avut ocazia sa merg cu Gen. VIII cu un Uber si am ramas surprins si eu cat de incapatoare este masina pentru cat de mica pare la exterior. Are un design interior si exterior cu adevarat deosebit, incomparabil cu concurenta de la vremea ei. Sa te bucuri de ea.

          Comment


          • #6
            Felicitari si sa te bucuri de ea!
            HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

            Comment


            • #7
              Mulțumesc frumos băieți! Ieri am rezolvat problema cu oglinda (mulțumesc mult celui care a creat acel topic legat de această problemă "fiatowner" (https://hondafan.ro/forum/forum/aria...-misca-partial)), și am rezolvat și problema cu spălătorul de far!
              ​​​​Prețul mașinii a fost 7500 euro + transport
              Consider ca a fost un preț corect

              Comment


              • #8
                Bun, acum am o īntrebare legata de "prezoane" (șuruburi și piulițe) dacă īmi iau jante de aliaj pe 16' le pot folosi tot pe acestea de pe mașină? Iar dacă iau pe 16' de tablă trebuie să cumpar alte piulițe și șuruburi (cu alte caracteristici)? Mulțumesc

                Comment


                • #9
                  Nimeni nu vrea să-mi răspundă?

                  Comment


                  • #10
                    Dacă iei jante originale fie de aliaj sau tabla, o sa poți folosi prezoanele originale. Dacă iei de aliaj aftermarket e foarte posibil sa ai nevoie de alte prezoane, conice dacă nu ma īnșel, cele de Honda sunt sferice. Eu detaliile astea le cunosc pe partea de prezoane, mai cauta informații pe internet ca sigur găsești, sau īntreabă-i pe cei de la magazinul de unde vrei sa cumperi jantele de aliaj, ar trebui sa știe.

                    Comment


                    • #11
                      Salutare tuturor, de data aceasta am o īntrebare legata de sistemul audio... Acest sistem audio are magazie de cd-uri sau nu? La cealaltă mașină am in torpedou magazia de cd-uri, este la vedere... Seară minunată

                      Comment


                      • #12
                        Nimeni nimic? Mi-e groaza sa bag inca un cd si sa se blocheze unitatea, in manualul de utilizare scrie ceva de genul ca ar avea...dar n-am vrut sa risc...poate imi răspunde cineva care știe. Ms anticipat

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Mateevici View Post
                          Nimeni nimic? Mi-e groaza sa bag inca un cd si sa se blocheze unitatea, in manualul de utilizare scrie ceva de genul ca ar avea...dar n-am vrut sa risc...poate imi răspunde cineva care știe. Ms anticipat
                          nu cred sa aibe modelul in cauza magazie de cd-uri. nu ai cumva port USB in cotiera? sa nu te chinui cu cd-uri

                          Comment


                          • #14
                            Salut Cristi, am port USB in cotiera dar nu am acea mufa (Adaptor) din pacate, si nu stiu de unde as putea face rost? Apropo, oare stie cineva de unde as putea sa achizitionez un astfel de adaptor?

                            Comment


                            • #15
                              Salutare tuturor, n-am mai postat de multă vreme, dar nici nu prea am avut ce... (Virus)... Masina se prezintă exemplar, nu prea am avut timp sa ma bucur de ea...am facut vreo 2000 km de cand o am, m-am obișnuit cu ea si mi se pare ca este ce trebuie! Am reușit sa umblu si sa rezolv cu toate documentele, urmeaza zilele următoare sa ridic numerele negre.Va salut

                              Comment

                              Working...
                              X