S-a mai discutat, poate te ajuta asta:
https://hondafan.ro/forum/forum/aria...-un-accord-cl7
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
408 results in 0.3271 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
S-ar putea sa īți fie de folos și ce scrie aici deși este un thread mai vechi.
https://hondafan.ro/forum/forum/hond...obile/honda-ci...
Leave a comment:
-
Asa se īntāmpla la unele motorizări diesel de 2.2, se fisura galeria de evacuare și băga gaze īn mașină. De verificat galeria...
Leave a comment:
-
Cei de la coasta de est au un video cu o problema oarecum asemănătoare și da e foarte indicat cum zice colegul sa nu mai folosești...
Leave a comment:
-
Imi pare rău să aud asta, nici eu n-am auzit pana acum de probleme asa de grave la un CL īntreținut corespunzător. Poți sa iei...
Leave a comment:
-
Cei de la Cox īți pot aduce orice piesa originala Honda pentru ca sunt dealer in UK. Chiar dacă nu au piesele expuse pe site, trimite-le un...
Leave a comment:
-
Nu reușesc sa găsesc īn regulament partea unde scria ca ai nevoie de un minim de 25 postari pe forum ca să poți pune un anunț....Last edited by rhemyis; 17-05-21, 18:56.
Leave a comment:
-
Asta e și motivul pentru care desfac capacul de la supape, ca să schimb garnitura ca transpira ulei pe alocuri. Dacă tot ajung acolo, verific...
Leave a comment:
-
Cāți km ai cu masina? Acum, n-aș vrea sa fiu eu genul care spune las-o ma ca merge asa dar și dacă te iei după manual și...
Leave a comment:
-
Reducerea aia e asa ca să īți ia ochii, de fapt prețul lor real este 71 lire si nu 148. Prin Europa se īnvārte la 5 euro bucata, la autokarma...
Leave a comment:
-
Asta īncercam sa īți spun că dacă le iei din UK sunt poate mai ieftine dar ai de plătit taxe vamale....
Leave a comment:
-
Nu sunt niște piese foarte scumpe simeringurile, īntr-adevăr le-ai găsi la un pret bun probabil pe coxmotorparts dar combinat cu transportul...
Leave a comment:
-
Riscam sa deschidem și aici un topic despre uleiuri. Eu nu am oferit drept rezolvare folosirea unui ulei mai gros īn cazul de fata, ce am lasat eu...
Leave a comment:
-
Este fix recomandarea pe care am primit-o și eu de la cineva care se pricepe foarte bine la uleiuri. Cumva și mie mi se pare logica aceasta...
Leave a comment:
Leave a comment: