Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
60 results in 0.0176 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
stefbi pe grupul de facebook hondafan, poti sa il cauti pe membrul Rally Honda. Eu nu am interactionat cu el, dar din ce observ e un fel de enciclopedie...
-
-
Salutare. Daca esti din Bucuresti, Daniel Barbu (de pe grupul de facebook hondafan) te poate ajuta cu reglajul supapelor. Daca o sa intri pe grup si o...
Leave a comment:
-
Daca esti din Bucuresti sau din apropiere, iti recomand sa intri pe grupul de facebook hondafan si sa il contactezi pe Daniel Barbu. Nu are rost sa te...
Leave a comment:
-
Salut, felicitari pentru achizitie si sa o conduci fara incidente!
Arata foarte bine masinuta si sincer nu stiu cum ai prins-o in banii astia. Eu...
Leave a comment:
-
Salutare, baieti. Ma pregatesc de revizie si vreau sa imi achizitionez uleiul. La ultima revizie mi-au pus honda oem 0w20, care a costat cam 40 Ron/ litru,...
Leave a comment:
-
Sedanurile astea sunt mai rare pentru ca nu au fost facute pentru piata din Europa. Cel mai intalnit sedan e ala 1,3 hibrid, dar nu recomand decat in...
Leave a comment:
-
Eu pot sa te sfatuiesc doar cu ce stiu sigur ca sunt informatii ok, de aia nu ma bag in lucruri despre care stiu putin spre deloc.
Referitor la...
Leave a comment:
-
Si la mine cheia de rezerva merge doar manual, deci nu cred ca e programata. Din ce am mai citit si eu, r18a1 a fost facut pentru pietele din asia si...
Leave a comment:
-
Leave a comment: