Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3679 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Corect! Si vor ramane clar in top.Nici nu e de mirare daca tinem cont ca echipa asta are un avans de 3 ani fata de concurenta!!!...
-
Oficial sunt toate bune si frumoase dar la gandul ca din 2012, de cand au inceput sa curga primii bani in revenirea lor in F1 si pana azi, s-au spart...
Leave a comment:
-
Nu pierde nimeni nimic!
Asa se evita o coliziune (din partea lui HAM), facand un arc de cerc de 25 de metri?????
Daca-mi reamintesc de cursa...
Leave a comment:
-
Ce mai e de zis?!?! HAM clar a mancat ***** cu polonicul cand era mic, altfel nu-mi explic cum de n-are niciodata nici un ghinion (defecte tehnice a la...
Leave a comment:
-
Fiindca am trecut pe alt server plus alte mici si multe complicatii amestecate cu "n-am timp"din partea mea. Suntem aproape gata, deci daca...
Leave a comment:
-
-
Multumim pentru poze! Multumim si organizatorului dar si celor de la ASKO si tuturor participantilor pentru ca duc pe mai departe traditia Intalnirilor...
Leave a comment:
-
-
Ei, acum nu te intoarce si tu chiar 30 de ani ca de atunci s-au mai schimbat regulamenteleCert e ca daca mergea cu fata, acolo in panta aia, se infingea...
Leave a comment:
-
De ce din vina lui Bottas? N-ai vazut cum i-a fugit masina lui Russell cand a parasit trasa ideala uscata?
Leave a comment:
-
In conditii normale de cursa strategia RB era sa-si...
Leave a comment:
-
In primele momente, da, si oarecum normal la viteza aia, dar revenise pana la 5 zecimi. In interviul de la Sky (Germany), a declarat ca nu a mai avut...
Leave a comment:
Leave a comment: