MICKEMAUS: '08 Honda Civic Sedan 1.8i ES M/T, Neutron Blue

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Putin probabil sa gasesti pt cel nou... chiar citisem pe undeva ca e mai mare noul talon

    Concluzie: Asteapta sa se reprofileze oligarhul corupt, pardon patronul firmei care a castigat legal licitatia si o sa faca si marimea noua... dar in timp
    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

    sigpic

    Comment


    • #47
      Uite si taxa de poluare....1848Lei + 351.12 lei TVA(la leasing) = 2199.12 Lei
      Honda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl

      Comment


      • #48
        n-am mai scris demult pe aci(dar de cicit am tot citit).
        Saptamana trecuta am petrecut-o la Viena. Pe drumul catre casa Japo a mea a implinit 5500Km. Ce pot sa zic....o conduc cu acceasi placere ca-n prima zi. Pana acum n-am avut probleme. Au aparut mici semne pe la praguri (ca de nu stau mereu sa spun celor care se urca in masina sa le sara) si pe langa manerele usilor din spate(probabil de pe la capsele de pe la mansetele hainelor). Drumul pana la Viena a fost o placere. Am plecat duminica pe la 1 noaptea si parca eram singur prin Romania. Dupa Nadlac a condus un prieten. A fost placut impresionat de ce poate masina asta. La intoarcere n-am putut sa-l dau jos de la volan si a condus numai el. Suspensiile un pic cam tari, dar e normal, tinuta de drum excelenta, confortul pe care ti-l asigura dotarile este la superlativ, de comportamentul motorului nu mai zic. Comsumul este decent(media in acesti 5500 este de 7l/km). Dupa calculele mele computerul de bord are o eroare de cca 0.5l. Indicatorul de benzina mi se pare oricum ciudat. Am vazut ca la 2 liniute se aprinde indicatorul galben. In carte scrie ca la aprinderea lui mai ai o rezerva de 7.5l. Mai aveam vreo 68 Km pana la Viena cand am ramas fara liniute si doar cu becul aprins. Atunci a inceput "stransul din buci" ca nu mai aparea nici un indicator cu benzinarie. Nu mai fusesem in situatia asta. Am zis ca asta e si n-o fi dracul atat de negru. am ajuns la o benzinarie in viena si au intrat 42l. Ar fi fost util daca s-ar fi aprins dupa ce se terminau liniutele si stiai ca mai ai 7.5l, sau daca ar fi dat din galben in rosu la un moment dat. Dupa asta a stat frumos 5 zile in parcarea hotelului.
        In rest totul este ok si roata se-nvarte. Toate cele bune
        Honda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl

        Comment


        • #49
          Tie dupa cati km ti se stinge prima liniuta de la indicatorul de benzina (pornind de la full) ?

          La mine in oras se stinge cam dupa primii 15 km ... iar afara dupa vreo 35-40. Cam ciudat ... inca nu m-am prins prea bine de valorile in litri la fiecare nivel.


          Apropos ... am vazut ca te intrebai de suport de plastic pentru noul tip de talon. Ai gasit suport? Mi-au dat si mie acum talonul cel nou ... si il cam stric prin portofel.

          Bafta
          Honda Civic Sedan 1.8 ES/MT - Nighthawk Black Pearl

          Comment


          • #50
            Am auzit ca la dealer la Dacia la piese de schimb ar avea huse pt taloanele noi...
            '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

            sigpic

            Comment


            • #51
              Originally posted by shtef_stoica View Post
              Tie dupa cati km ti se stinge prima liniuta de la indicatorul de benzina (pornind de la full) ?
              Teoretic, in cazul in care indicatorul ar fi liniar, o liniuta (bara, segment, etc) ar trebui sa echivaleze 2, 5 l (sunt 20 astfel de liniute, sau bare, indicand un rezervor plin -50l).
              Asta doar teoretic; in realitate, ori indicatia nu e liniara, ori rezervorul e mai mic (la mine, "exersand" de mai multe ori, am constatat ca, facand plinul can mai aveam aprinse 3 bare, au mai incaput 32-33 l).
              Inseamna ca:
              a) daca rezervorul are 50 l, o bara din ultimele 3 echivaleaza 6 l si indicatia e neliniara;
              sau
              b) daca indicatia e liniara, rezervorul are cca 39 l (17 bare-33 l, 20 bare~39l) -greu de crezut ca e o diferenta atat de mare fata de specificatia producatorului.

              Concluzia: scala este neliniara.
              Daca vrei sa stii neaparat cat inseamna prima bara, a doua, etc, trebuie sa faci plinul imediat ce se stinge respectiva bara. Nu cred ca merita deranjul...
              http://www.hondafan.ro/forum/showthread.php?t=5516
              Cine are Honda... ARE ! Cine n'are da'si doreste... VA AVEA !

              Comment


              • #52
                Originally posted by shtef_stoica View Post

                Apropos ... am vazut ca te intrebai de suport de plastic pentru noul tip de talon. Ai gasit suport? Mi-au dat si mie acum talonul cel nou ... si il cam stric prin portofel.

                Bafta
                Mi-am facut eu unul dintr-un "chilotel" din ala de plastic mi gros un pic. nu mai stiu sigur de unde-l aveam. daca nu ma insel mi l-a dat la un birou notarial cand al legalizat ceva. cu putina rabdare si un fier de calcat din ala vechi a iesit binisor.

                legat de valorile in litri la liniute dupa ceva timp de alimetare si vazut ce si cum ramane in rezervor ar fi cam 2 si un pic. dar e doar o parere personala. in drumulla viena si la dus si la intors am ajuns cu beculetul aprins fara nici o liniuta si mers cam vreo 50 de km dupa de s-au terminat de afisat si de 2 ori au intrat cantitati aproximativ egale. in jur de 41-42 litrii.
                @cosnec: sa sti ca si eu m-am gandit ca ar putea fi mai mic rezervorul. un 45l. sau poti face altceva dar nu cred ca este asa sanatos. iei un bidon de benzen cu tine si storci rezervorul pana ramai fara. dar ideal ar fi sa ramai fara la benzinarie ca sa vezi cat bagi
                citez din manual : "Cand indicatorul se aprinde mai aveti in rezervor aproximativ 7.5l, inainte ca acul sa indice pozitia 0. Cand acul atinge pozitia 0 rezerv de combustibil din rezervor este foarte redusa".
                mickemaus
                Senior Member
                Last edited by mickemaus; 14-01-09, 19:46.
                Honda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl

                Comment


                • #53
                  si uite asa butonand eu pe la botoanele de la bord am reusit din greseala sa-mi resetez tripul A care il aveam de cand am luat masina(aveam vreo 6500km). nu stiu la ce mi-a fost gandul cand apasam pe alea si nu am vazut ce era selectat. asta este.
                  In rest toate bune si benzen sa fie.
                  Honda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl

                  Comment


                  • #54
                    Nu-i problema, oricum se reseta cand scoteai borna, si odata si odata tot trebuia sa o scoti
                    '09 Audi A6, 2.0, A/T, Grey
                    Fosta:
                    '08 Honda Civic Sedan 1.8 M/T, Taffeta White
                    Javascript motherfucker in Iasi?
                    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/andrei_r/

                    Comment


                    • #55
                      ca bine graiesti.
                      Honda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl

                      Comment


                      • #56
                        intamplator, dupa bec aprins la 2 liniute, treceam pe langa peco cand a disparut si ultima liniuta. am alimentat full si au intrat 42 l.deci ar mai fi cca. 8l cand ramane decat martorul luminos ? o fi problema cu pompa de benzina daca ramii pe sec complet ca sa bagi din bidon ?
                        Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !

                        HONDA Civic ES 1.8 i - VTEC M/T Nighthawk Black

                        Comment


                        • #57
                          din cate am citit pe aici cel putin la sedan comportanentul legat de semnalizarea nivelului de combustibil este asemanator cu ce ai scris mai sus. nu este indicat sa ramai pe sec. stiu ca la motorina dauna pompei in sensul ca se dezamorsa(daca nu zic bine va rog sa corectati). ma gandesc doar la ce se decanteaza in rezevor. in carte scrie ca la aprinderea becului mai ai 7.5l si cand indicatorul e zero cantitatea este foarte mica. acum cat inseamna foarte scazuta dracu stie. mai bine evit. am experienta de la viena cand am mers vreo 50 km parca cu becul aprins(cu 120-130 in treapta 6. ca eram pe autostrada). era prim adata cand o pateam si sincer am cam strans un pic din buci. si au mai incaput 44l daca nu ma insel. nu stiu daca e relevant sa resetezi un trip cand se aprinde becul la 2 liniute si sa vezi care e cosumul in momentul cand se stinge si ultima, ca sa-ti dai seama cat de cat cu cat mai ramai, plecand de la premiza ca ai 7.5l la ultimele 2 ramase
                          mickemaus
                          Senior Member
                          Last edited by mickemaus; 07-02-09, 10:49.
                          Honda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl

                          Comment


                          • #58
                            am incercat ce am scris mai sus. am resetat CB la 2 liniute cand s-a aprins becul. dupa 35 de km am ramas fara liniute si afisa un consum de 6l. deci dupa un mic calcul inseamna ca masina a consumat 2,1l pe cei 35 de km. am mai mers vreo 10km cred si am alimentat. au intrat 42l. concluzia? nu stiu ce sa zic asa ca nu-mi bai bat capul. nu se pupa deloc cu ce scrie in carte. poate totusi rezervorul nu are 50l, sau indicatorul are ceva eroare mai mare.
                            Honda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl

                            Comment


                            • #59
                              Si la 5D e aceeasi problema cu indicatiile de pe CB referitor la cat mai poti merge cand esti pe low fuel warning. Mai bine afisau pe CB fix cati litri mai ai in rezervor, macar atunci stiai o treaba ...
                              Honda Civic 5D 2.2 i-CTDi Executive, Black
                              http://hondafan.etp.ro/gallery/v/lng/
                              Video Sharing: http://www.webtube.ro/

                              Comment


                              • #60
                                la top gea intr-o emisiune aratau ca desi CB arata rezervorul gol au mai mers vreo 80km.

                                Comment

                                Working...
                                X