Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3086 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Ziceai mai sus ca drumul nu apare pe GPS, ai mers pe indicatoare? (eu am un GPS cu harti 2012/2013, poti sa imi dai 2-3 localitati sa-l "testez")?...
-
Zici ca e mai ok decat clasicul: Ruse - Pleven - Sofia - Kulata?
Leave a comment:
-
Yep, prima masina: Hyundai Accent, costa mai mult service-ul decat la Civic (aproape dublu unele revizii). Pa pa Honda noua la mine deacum, doar daca...
Leave a comment:
-
-
Ionut, n-are mah, ca de asta am stat 5 zile in Germania, sa gasesc una fara "0"-uri extra si neaparat sa n'aiba 120.000 sau 90.000km in bord)))) ...
Leave a comment:
-
Din ce stiu eu s-a pus (pe A4 cu acelasi motor sigur este) doar ca nu am cautat, eu am cautat masina cu istoric verificabil, care sa arate ok, partea...
Leave a comment:
-
N-am mai auzit de becuri din asteaoricum, eu de balast am nevoie, daca stie cineva de unde as putea lua unul original la pret decent sau "sh" as fi...
Leave a comment:
-
@ied3vil, ce inseamna D2R/D2S? Sunt si eu interesat pentru un amic, codul de pe balast zice el ca e asta: W3t104715805 (masina nu e in Iasi momentan,...
Leave a comment:
-
Pai de ce? Doar nu iei in considerare un asemenea motor pe o asemenea caroserie in off-road? Am asa o impresie ca va fi destul de vanduta configuratia...Last edited by andrei_r; 27-09-13, 15:01.
Leave a comment:
-
Salut,
Ma poti ajuta te rog cu un pret/oferta pentru urmatoarea lista? (precizez ca eu le-am luat orientativ, daca sealant-ul care l-am pus...Last edited by andrei_r; 19-07-13, 17:57.
Leave a comment:
-
Honda 2.4 - 188CP, Toyota 2.7 - 158CP - holly shit, tare de tot motorizarea de la ToyotaIn rest, nicio grija, dupa ce o sa te plimbi cativa km cu...
Leave a comment:
-
Stie cineva care din cele 2 trasee e mai ok?
1. Galati - Luncavita - Isaccea - Tulcea
2. Galati - Macin - I.C. Bratianu - Tulcea
...
Leave a comment:
-
A ramas marcat de experienta Toyota probabilOricum, daca e vorba de ultimul model de Prius (3 cat ziceai) e faina masina, imi place, mai tare decat...
Leave a comment:
Leave a comment: