Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
238 results in 0.0361 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salutare dragilor. Între timp Japo a revenit acasă. La prima vedere, totul ok, totul la linie. Legat de deviz pot face o gluma și sa zic asa:...
-
In primul rand nu e nevoie de scuze. Toate elementele de siguranță erau active. Nu avea nici mașina cum sa detecteze ceva, cred eu. A fost...
Last edited by mickemaus; 15-10-22, 11:46.
Leave a comment:
-
Din păcate, vineri seara am avut primul eveniment mai serios de când conduc. Plecam la pescuit pe A2 și am luat în plin un câine care a țâșnit...
Leave a comment:
-
Salutare.
Intre timp a fost si la verificare. Nimic notabil. Istoric de erori curat, test de baterie ok, totul la locul lui. Vom vedea.
Sa...
Leave a comment:
-
E programata pe 26.08 pentru verificare. Eu am facut orice combinatie mi-a venit in minte si nu am reusit sa obtin bec aprins dupa inchidere. Spre deosebire...
Leave a comment:
-
Salutare dragilor.
Intre timp Japo a ajuns la 12500km. Ne-a purtat cu brio timp de 2 saptamani vara asta pana in Corfu si inapoi, timp in...
Leave a comment:
-
Salutare dragilor. Toate bune si la locul lor pana acum. Japo a adunat aproape 4000km. Consumul mediu pana la acesti km este de 8L/100km. Nu am remarcat...
Leave a comment:
-
Si eu am obtinut un 4.9 la un drum extraurban de vreo 60Km in aceasta iarna, drum national, mers linistit in limitele legale.
Leave a comment:
-
Inca sunt la faza cu ..sa ne mai cunoastem. O conduce zi de zi sotia in drumul pana la serviciu si inapoi si e tare incantata.A adunat in jur de 500Km....
Leave a comment:
-
Da, am vazut dar din pacate lipseste optiunea "Walk away auto lock" la categoria respectiva. Poate o fi pe variantele superioare activa, nu...
Leave a comment:
-
Mickemaus: '21 Honda CR-V 2.0HY Elegance 2WD, Platinum White Pearl
Bine v-am regasit dragilor, de data aceasta la o noua sectiune. De ieri avem drept camarad de drum CR-V -ul hibrid. M-am despartit (cu ceva pareri de...
- 1 like
-
Dupa 3 ani si un pic si 42000 km in care ne-am bucurat reciproc de aceasta tovarasie, am hotarat sa fac pasul catre sora mai mare, hibrida. Imi facea...
Leave a comment:
-
Sunt curios daca posesorii acestui model au intampinat situatia in care masina nu face start stop chiar dupa un drum de 100+ Km, iar motivul indicat in...
Leave a comment:
-
Da, locuiesc in Bucuresti dar nu am facut un calcul strict urban. La fiecare plin am avut drumuri combinate (urban, extraurban, autostrazi). Tripul A...
Leave a comment:
-
Cred ca din punct de vedere al spatiului oferit, la clasa lui HRV-ul se claseaza pe primele locuri(eu as zice pe primul dar na hai sa nu fiu prea subiectiv)....
Leave a comment:
Leave a comment: