Ultimele faze ale constructiei. Electrica completa, mecanica in proportie de 90%, mai urmeaza caroseria si (ce a mai ramas din) interior.
Sper...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
32 results in 0.0418 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Out of the oven, into the pit! Am terminat vopsitul, am inceput deja asamblarea. Intrucat am optat pentru un pedalier tip WRC floor-mounted cu reglaj...
Leave a comment:
-
Masina momentan e la vopsit, inca nu sunt hotarat 100% la culoarea de interior, tinand cont ca se va vedea multa tabla si cusca. Am mai facut niste cumparaturi,...
Leave a comment:
-
Stiu Vlad, dar nici nu vreau sa par ala care se lauda cu ce n-are. Deocamdata nici motor n-amCand vine ala incepem discutiile
Leave a comment:
-
Cand ajung piesele o sa mai postez din ele, pastram misterul. Oricum, seria B, supraalimentat. Deocamdata vreau sa evit discutiile care au aparut in trecut...
Leave a comment:
-
-
Nu inca, swap-ul complet s-a vandut, upgrade time!
Nu, insa desi era cam violenta la acceleratii, cu Parada Spec-II pe 225 era la limita.
Leave a comment:
-
Am uitat! Xenon, LED-uri, fum, flacari, discuri incandescente!
Cer mii de scuze pentru dezinformare.
Cu stima,
VTG...
Leave a comment:
-
Nu vreau sa ma pronunt in ceea ce priveste defectul, insa faptul ca un service are o sigla Honda la intrare nu inseamna ca mecanicii se si pricep. In...
Leave a comment:
-
Mersi frate, si tie la fel! Sa iti iasa planurile si sa fie unicat
Leave a comment:
-
First rebirth
Salut!
Intrucat atat eu cat si masina mea am trecut prin niste perioade mai dificile, nu am mai postat nimic...
Leave a comment:
-
Ce treaba are limita MAP cu softul? MAP-ul tine pana la 8 psi, adica 0.55bar. Dincolo de aceasta presiune trebuie schimbat cu unul mai permisiv. Este...
Leave a comment:
-
Ionut, te inteleg cu ideea de a face un 1.4 turbo in sensul de cheltuielei (aparent) mici si de a avea ceva unicat in RO. Insa din motive practice trebuie...
Leave a comment:
-
Luni intra la vopsit, o revopsesc complet. A iesit extraordinar de bine, le multumesc baietilor care mi-au facut-o, un service extraordinar. Sper ca saptamana...
Leave a comment:
Leave a comment: