RADUGEN: '12 Honda Civic 5D i-DTEC 2.2 Sport, White Orchid Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RADUGEN: '12 Honda Civic 5D i-DTEC 2.2 Sport, White Orchid Pearl

Salutare si bine v-am gasit, sunt nou pe acest forum si de aproape o saptamana sunt posesorul unui civic 2.2 diesel.
    Sunt foarte multumit de alegerea mea, masinuta trage foarte bine si consuma incredibil de putin avand in vedere dimensiunea motorului. Sincer ma asteptam in traficul de Bucuresti sa ajunga la un 10, chiar si cu start-stop dar am observat ca nu depaseste 7. Nu am apucat sa o scot inca la un drum mai lung, dar sunt convins ca sa o depaseasca asteptarile.
    La capitolul putere, dupa cum ziceam mai sus sunt multumit, trage bine, dar parca fosta masina (citroen c4 2.0hdi) te impingea mai tare in scaun. Poate e doar impresia mea.
    Pozitia de condus este absolut impecabila, stabilitatea foarte buna, la fel si motorul, spatiu mai mult decat suficient, pe scurt consider ca alegerea a fost foarte buna.

Va salut pe toti si sper sa ne vedem cu prima ocazie!
    Attached Files

Sa ai noroc de ea.

Impresia de impins in scaun vine de la cuplu motor. Mototul Honda e oricum mai "civilizat" si se comparta mai apropiat unuia pe benzina fata de celalalte dieseluri de pe piata.
    Ca performatie in sine sunt sigur ca e peste Hdi. Oricum daca te plictisiesti il poti remapa.

Sa ai noroc de ea!
    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Frumoasa, frumoasa, sa te poarte sanatos! Felicitari!
      '08 Civic Sedan 1.8 ES A/T Galaxy Gray Metallic

Comment

Sa te poarte sanatos ! Cat despre fericire .... iti va aduce "Alba ca Zapada" multe motive...

Comment

S-ar putea ca impresia de la Citroen sa fie de la raportul kg/CP. Civicul are, totusi, 150 kg in plus, la aceeasi putere si cuplu cu doar 10Nm mai mare.
          In schimb, la Honda curba e cred mai larga, poti s-o turezi pana la 4000 RPM fara sa gafaie.
          "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

La multi kilometri fara probleme! S-o alergi cu placere!!

Comment

Multumesc mult!
              Acum referitor la raportul kg/CP teoretic ar trebui sa fie in favoarea civicului: c4 2.0hdi are tot 1500 de kg cu 320nm si 138cp vs. 1500kg 350nm si 150cp
              Am observat ca motorul e facut sa nu te bruscheze, sa para totul foarte "uns". In orice caz sunt foarte multumit.

Comment

Masina in sine e setata mai pe confort decat versiunea precedenta de Civic. Am avut hatchback 2.2 i-ctdi, am condus de cateva ori si modelul nou cu i-dtec si ca senzatie este mult mai "pasnic" decat cel vechi. Acolo efectiv simteai ca trage mult mai brutal.
                Sa o stapanesti sanatos!
                ex.Civic i-CTDi ; Accord i-DTEC & X6 3.0d

Comment

Originally posted by radugen View Post
                  Multumesc mult!
                  Acum referitor la raportul kg/CP teoretic ar trebui sa fie in favoarea civicului: c4 2.0hdi are tot 1500 de kg cu 320nm si 138cp vs. 1500kg 350nm si 150cp
                  Am observat ca motorul e facut sa nu te bruscheze, sa para totul foarte "uns". In orice caz sunt foarte multumit.
                  Ups! Inseamna ca eu luasem datele de la modelul nou, de aici: http://www.automarket.ro/masini-noi/...ificatii.html#.
                  "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

Originally posted by octi_b View Post
                    Ups! Inseamna ca eu luasem datele de la modelul nou, de aici: http://www.automarket.ro/masini-noi/...ificatii.html#.
                    Nu e problema, nici eu nu am specificat ce model de C4 aveam:

http://www.1001moteurs.com/performan...+Hdi-1941.html

Avantajul era ca nu aveam nici filtru de particule pe masina. Am auzit ca respira sau mai bine zis "expira" mai bine fara.

Comment

S-o stapanesti sanatos Radule, bun venit in familie, uita de frantuzesti )
                      Boost baby boost!

Comment

Originally posted by radugen View Post
                        Nu e problema, nici eu nu am specificat ce model de C4 aveam:

http://www.1001moteurs.com/performan...+Hdi-1941.html

Avantajul era ca nu aveam nici filtru de particule pe masina. Am auzit ca respira sau mai bine zis "expira" mai bine fara.
                        In link-ul postat de tine, doar o jumatate de "inima" la capitolul reliability...de curiozitate, esti de acord cu statistica?

Comment

Salutare, din punctul meu de vedere nu sunt, masina merge impecabil si nu a ajuns in service decat la revizii. Pe partea de motor si de reprize VTG poate sa confirme cam cum tragea.

Comment

Car Kit Bluetooth

Salutare,
                            Ma tot chinui sa imi instalez un car kit, un Bury CC 9058 dar din pacate fara succes.
                            Stiti cumva de unde pot face rost de niste mufe adaptoare pentru masina? Singura alta varianta este sa tai firele si as prefera sa nu recurg la aceasta metoda.
                            Am atasat pozele cu mufele, scuze pentru calitate, sunt facute de un mecanic.

Multumesc,
                            Radu
                            Attached Files

Comment

Working...
                            X