Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
16 results in 0.0113 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
cam da, daca nu a consumat ulei (din cauza simerigurilor de la supape) atunci combustibilul ar fi, asa zic si eu, sau la evacuare la catalizator. a da...
-
salutare, nr meu este 0748119066, o sa fac poze cu gentile alea de 17 sapt asta.
keep in touch...
Leave a comment:
-
mufa de service e langa pedeala de acceleratiein dreapta ei, bagi mana in spatele bordului unde e casetofonul, sunt doua mufe una cu 3 fire si una cu...
Leave a comment:
-
da corect aceeasi carte o am si eu, na te-ai lamurit cu loggingul?
Leave a comment:
-
nu la-m cumparat l-am facut, l-am legat, am facut ecu-ul open, dar am renuntat pt loggingul e mult mai simplu la modelul meu si nu mai am nevoie de cablu...Last edited by bibiii79; 26-07-09, 10:33.
Leave a comment:
-
bobby28, salut si eu am un prelude 2,3SI 4WS, cum ti se comporta directia pe spate nu iti faceun mic balans la gropi mai mari? eu azi am dus-o la mecanic...
Leave a comment:
-
da, e relevant, ma convingeam doar, ok, cica daca ai motor non vtec atunci ecu type este P14, daca e vtec atunc ecu type este P13. in weekend finisez...
Leave a comment:
-
-
cablul e gata, mai e necesar ceva modificari in ecu, ce maina ai , sau ce model e ecu-ul tau?...
Leave a comment:
-
@George_pericol:
si eu am patit ca nu trage masina, dar am scoso la drum lung, si am bagat aditiv, acuma merge superb, plus ca am schimbat...Last edited by hondatu; 19-11-08, 23:56.
Leave a comment:
-
prelude rulez, faina masina, sa o stapanesti cu evenimente placute.
Leave a comment:
-
super faina masina, sa o stapanesti cu evenimente placute :>
the power be with you! :> hehe
Leave a comment:
-
deabea astept , saptamana viitoare primesc salariul si imi comand necesarele sa imi fabric cablul de date pt pentru LOGGING, adica sa leg ECU la PC/Laptop,...Last edited by ticker; 02-11-08, 18:29.
Leave a comment:
-
sonzor de oxigen se numeste
cool am gasit problema, so ce nu am v-am spus ca am o instalatie GPL, problema cu turatia la relanti (sper...
Leave a comment:
Leave a comment: