HONDA mini-Jazz, arma anti Smart Fortwo si Toyota iQ !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HONDA mini-Jazz, arma anti Smart Fortwo si Toyota iQ !

    Honda intra in lupta suprematiei in segmentul supermini, anuntand dezvoltarea unui rival de piata pentru citadinele momentului.

    zoom




    Esential

    2011este anul in care va fi lansat noul model citadin Honda pe pietele lumii.





    Dupa ce Fiat si Volkswagen au anuntat ca vor intra si ei in segmentul supermini, pregatind modele concurente cu Smart Fortwo si Toyota iQ, japonezii de la Honda se vor alinia si ei la noua moda din industria auto mondiala. In versiune Honda, modelul destinat exclusiv orasului va fi de fapt un mini-Jazz si va fi construit pe platforma lui Life (foto), un citadin mini comercializat exclusiv in Japonia.
    Noul model de oras al niponilor va avea lungimea de trei metri si va fi caracterizat de emisii scazute de CO2, designul urmand sa fie creat pentru a placea clientelei tinere. Desi in prima faza va fi destinat pietelor din India si China, citadinul Honda - al carui nume nu este cunoscut in acest moment - se va pregati ulterior pentru intalnirea cu publicul european. Evident, Honda isi va dota modelul atat cu un sistem Start&Stop, cat si cu un tren de rulare hibrid care va fi disponibil pe langa un propulsor clasic, pe benzina, de cilindree redusa.
    Citycar-ul Honda va intra pe pietele sus-amintite in anul 2011, urmand sa fie prezentat, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Paris, din toamna anului viitor.
    via | Automocion

    http://www.automarket.ro/stiri/honda...-iq-21830.html
    Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
    ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum


  • #2
    Macar sa fie la fel de reusit (ca design) ca si iQ, dar mi-e teama ca la clasa asta - tipic Honda - va iesi iar un cub complet neslefuit.
    Dar cui ii va placea......
    HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

    Comment

    Working...
    X