Honda Prelude BB3 1995 - Problema la transmisie.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Honda Prelude BB3 1995 - Problema la transmisie.

    Salut tuturor hondafanilor.
    Am o Honda Prelude 4th generation, BB3 din 1995. O sa ma stradui, sa fiu cat se poate de explicit in problema pe care o am cu my honda.

    PROBLEMA: atunci cand pornesc de pe loc, bag prima viteza si las cate putin ambreiajul - lasand ambreajul cate putin aud un sunet slab, mecanic, infundat dupa care simt ca a cumplat si pot sa las pedala ambreiajului de tot. Acel sunet si latenta aia mica pana cupleaza se simte in toate vitezele, mai putin cand e viteza mai mare. Atunci cand am adus masina in tara nu se simtea aceasta problema. Am fost prin auto service-urile locale si toti spun ca e un normala asa problema si sa nu imi fac griji, dar ei nu au Honda si nu inteleg ce inseamna sa nu mearga bine o Honda.

    Rog proprietarii de honda, fanii, mecanicii si alti utilizatori ai comunitatii hondafan.ro sa ma ajute.

    Multumesc, Dorin
    Targoviste

  • #2
    deschide un topic despre masina ta aici:

    http://www.hondafan.ro/forum/forumdisplay.php?f=81

    multumim!
    Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
    ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

    Comment


    • #3
      daca te referi la click-ul pe care l auzi cand cupleaza ambreiajul nu cred ca e o problema . a mea face asa de cand o am si am mai condus honde care au click-ul ala .
      No signature

      Comment


      • #4
        Originally posted by _41_ View Post
        daca te referi la click-ul pe care l auzi cand cupleaza ambreiajul nu cred ca e o problema . a mea face asa de cand o am si am mai condus honde care au click-ul ala .
        am vorbit cu cineva care are experienta enorma in mecanica auto si pe langa asta mai e si pilot de curse auto. Dupa ce am explicat problema cu click-ul mi-a spus direct ca e din ambreiaj. Zice ca trebuie de schimbat ambreiajul(zicea ceva de disc si rulment). Cred ca o sa comand un kit de ambreiaj. Sa vad cat costa.

        Comment

        Working...
        X