Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
445 results in 0.2714 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Vezi pe fb : prelude romania grup. Ma indoiesc ca proprietarul mai activeaza aici. Din cate vad tu ai gen4. Pivotii de sus sunt cauza pb pe spate de cele...
-
Am citit tot thread-ul.Fain proiectul.Si gen3 de Prelude sunt foarte frumoase. Pacat ca au rugina excesiva comparativ cu 4 sau 5. Nu prea mai da nimeni...
Leave a comment:
-
Pana la urma treaba e destul de simpla si nu ai nevoie de ajutor.. din Romania.
Asta e pagina : https://radio-navicode.honda.com/ La codul posta...Last edited by _41_; 30-05-18, 08:04.
Leave a comment:
-
Cod Radio
Hi As avea nevoie de un cod radio/CD pentru Honda din 2002. Am luat masina din afara si mi-a promis fosta proprietara ca suna la dealer si intreaba. Cand ...
-
Asa incet scapa ei de tot ce e japonez in moto. In anii 90 erau jumatate din piloti japonezi . Acum sunt doi la toate clasele. De anul viitor intra Michelin...Last edited by _41_; 13-04-15, 10:26.
Leave a comment:
-
-
Foarte frumos interiorul in doua culori. Ar fi frumoase si niste jante mai late.
Leave a comment:
-
Ma bucur sa vad ca mai apreciaza lumea o japoneza buna. Asteptam poze . Multi km fara interventii.
Leave a comment:
-
Cam asa vad si eu situatia precum Spoon. Maine cel putin. De imbunatatit se vor imbunatati candva dar nu stiu daca vor ajunge spre partea de sus in clasament....
Leave a comment:
-
La un moment dat ma gandeam ca participa cu noul Civic la diferenta aia de timp dar defapt civicul e masina care ia bataie de la citronel in WTCC. Daca...
Leave a comment:
-
Dupa 17 ani si mii de curse de motorsport vizionate sunt sigur ca pilotul conteaza enorm . Din pacate nu exista un pilot care sa testeze toate masinile...
Leave a comment:
-
Astia sunt timpii oficiali care exista pentru masinile respective . Nu stiu exact raportul cp/kg pentru toate masinile din lista. Macar nu arata ca Ariel...
Leave a comment:
-
-
-
Sa fie de origine japoneza daca gasesti . Potenza/ Firehawk, Proxes, Advan si de astea ...Eu merg pe Firestone vara de multi ani si nu gasesc motiv sa...
Leave a comment:
Leave a comment: