Noul Civic Sedan 2012 [update] facelift 2014

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • richie are modelul anterior de sedan ES. nu e la fel ca a lui ghela.
    "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
    "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

    Comment


    • Smart Keyless entry & start ...Oare ce inseamna excat...

      Comment


      • Originally posted by alex321 View Post
        Smart Keyless entry & start ...Oare ce inseamna excat...
        Daca întrebarea ta a fost fara a avea oarece "ironie: iti raspund eu. Masina detecteaza cheia atunci cand esti in apropierea ei si deblocheaza automat usile (dezavantaj : in cazul in care nu esti atent si esti aprope de masina, un rauvoitor poate sa intre in ea fara stirea ta) dupa care poti porni masina doar apasand butonul start. NU INSEAMNA CA ARE SI FACILITATEA START AND STOP adica oprirea motorului la un semafor atunci cand masina este scoasa din viteza si trec mai mult de 3 secunde de functionare la relanti.

        Comment


        • Multumesc...nu a fost pic de ironie...Motorul porneste din buton sau cu cheia..multumesc

          Comment


          • alex321 daca vrei sa-ti cumperi modelul ES vezi ca au mai ramas 2-3 buc. la Radacini Bv. Ce ar trebui sa stii este ca sunt fabricate in 2014 si au caroseriile reparate si revopsite in urma unei grindine care a lovit un lot de masini Honda in Belgia. Consider ca este obligatia dealerului sa faca aceste mentiuni dar se pare ca in Romania clientul nu este respectat asa cum ar fi normal. Este alegerea si decizia libera a fiecaruia daca accepta sau nu, sa cumpere o masina noua chituita si revopsita dar este obligatia vanzatorului sa il anunte de la inceput.

            Comment


            • citisem recent ca sistemele keyless sunt cele mai nesigure

              http://www.theguardian.com/money/201...eyless-locking
              https://www.cars.com/articles/2011/0...-silent-theft/


              sent using digital smoke
              "Ethics. That's always so inconvenient."
              Cal Lightman

              Comment


              • La Honda mea nu deblochează decât daca pui mana pe mâner la ușile din fata si se blochează automat in vreo 15 sec daca nu vede cheia. Super
                GHELA: '14 Honda Civic 4D ES 1.8 M/T, Taffeta White

                Comment


                • Originally posted by Delphi View Post
                  richie are modelul anterior de sedan ES. nu e la fel ca a lui ghela.

                  Exact. Nu stiu daca il ajuta pe alex321 vederea sedanului meu.

                  Comment


                  • Originally posted by danr View Post
                    alex321 daca vrei sa-ti cumperi modelul ES vezi ca au mai ramas 2-3 buc. la Radacini Bv. Ce ar trebui sa stii este ca sunt fabricate in 2014 si au caroseriile reparate si revopsite in urma unei grindine care a lovit un lot de masini Honda in Belgia. Consider ca este obligatia dealerului sa faca aceste mentiuni dar se pare ca in Romania clientul nu este respectat asa cum ar fi normal. Este alegerea si decizia libera a fiecaruia daca accepta sau nu, sa cumpere o masina noua chituita si revopsita dar este obligatia vanzatorului sa il anunte de la inceput.
                    multumesc pentru informatie danr...as fi curios de unde ai aceasta informatie caci intr-adevar atit modelul ES cit si cel LS sunt mai ieftine la Brasov , dar nu numai acolo (Timisoara , Sibiu , Constanta, 13173..euro). Vorbesc de modelul mai ieftin...ES nu mai este decit la Brasov...In alta ordine de idei intr-adevar suntem in Romania, dar am inteles ca Honda le-a readus la standardele lor...si asigura exact aceeasi garantie...Nu imi dau seama sincer ce inseamna "lovite de grindina" ...

                    Comment


                    • Pe la mijlocul anului 2014 Honda Romania a propus dealerilor un lot de masini de diverse tipuri care aveau un discount important, datorita reparatiilor de caroserie facute in atelierele din Belgia. Unii dealeri au solicitat poze cu masinile, inainte de reparatie, tocmai pentru a putea estima cat de grav fusesera afectate autovehiculele. Datorita faptului ca Honda Romania nu a putu oferi aceste poze, o parte din dealeri nu au acceptat sa vanda respectivele modele, fiindu-le teama sa nu aiba ulterioare reclamatii din partea clientilor si gandindu-se ca reactia majoritatii cumparatorilor este de a respinge idea cumpararii unei masinii noi deja rechituite si revopsite (repet nu exista poze cu daunele avute de masini). Singurii dealeri care au acceptat sa vanda aceste modele au fost Radacini si Autoclass. Totul este in regula si normal pana in momentul in care cumparatorul nu este anuntat dinainte de acest aspect. Masinile Honda Civic Sedan LS sunt productie 2015 si nu intra in lotul precizat mai sus. Pretul lor scazut se datoreaza noii politici de vanzare a Honda Romania, in care ofera discounturi mari fiecarui dealer care comanda ferm 20-30 masini. In felul acesta ei pot comanda loturi mai mari la producator cu discounturi pe masura si cu satisfactia noastra ca ne putem permite sa cumparam Honda Civic Sedan la pret de Hyundai Elantra sau Renault Fluence.

                      Comment


                      • Multumesc mult danr...Masina Honda ES de la Brasov pe care mi-as dori-o este fabricata pe 1 octombrie 2014.(este fabricate in a doua jumatate a anului 2014).Voi intreba in mod expres dealerul maine. Multumesc si pentru restul informatiei referitor la modelul LS.De fapt am seria de sasiu si pot intreba la Honda Romania.

                        Comment


                        • alex321 masina de la brasov model ES face parte din respectivul lot. Dealerul din Brasov initial nu a vrut sa recunoasca acest lucru si atunci i-am cerut sa-mi trimita scris pe e-mail ca masina nu a suferit reparatii la caroserie. Bineinteles ca nu am primit nimic scris, dar dupa ce a vazut ca insist, a recunoscut ca masinile din 2014 vandute de ei fac parte din acel lot si ca sa ma linisteasca a spus ca nu stie cat de grav fusesera afectate masinile si ca este posibil ca interventiile sa fi fost minore. Daca tu nu ai nimic cu acest aspect ( eu personal psihic nu pot accepta sa cumpar masina stiindu-i istoricul) du-te si cumpar-o fiindca merita fiecare banut dotarile pe care le are. Stiam ca mai au si un polish metalic in Bucuresti care fusese rulat 70 km (l-au avut la expozitii si au facut un test drive cu el). Pretul obtinut de mine era 15913 Eur (tva inclus, pachet legislativ inclus, vopsea metalizata inclusa, covorase textile incluse). Din acest pret poti scadea ulterior pretul rabla 2015 adica 6500 lei. SUCCES !
                          Last edited by danr; 03-05-15, 21:24.

                          Comment


                          • Multumesc danr pentru informatii..Tu ti-ai luat inteleg LS

                            Sa inteleg ca cele 2-3 ES au fost masini de drive test...Atunci nu ar avea 1-20 km...hm maine intreb

                            Comment


                            • Da am comandat modelul LS si sper ca in maxim 10 zile sa termin toate actele necesare si sa intru in posesia masinii. Din pacate asa cum ti-am spus mai sus nu am reusit sa trec peste "istoricul masinii" si m-a enervat nesinceritatea dealerului. Asta este si motivul pentru care desi aveam un pret bun dat de cei din Brasov pt. modelul LS, am negociat la maxim cu Asko si am dat comanda la ei. Modelul ES este extrem de bine de dotat (practic are tot ceea ce un sofer si-ar dori de la o masina, ca dotari) si diferenta de 1400 Eur isi merita cu prisosinta banii. Doar modelul ES polish metallic avea 70Km la bord, restul masinilor ES nu erau deloc rulate.
                              Last edited by danr; 03-05-15, 22:28.

                              Comment


                              • Originally posted by danr View Post
                                Da am comandat modelul LS si sper ca in maxim 10 zile sa termin toate actele necesare si sa intru in posesia masinii. Din pacate asa cum ti-am spus mai sus nu am reusit sa trec peste "istoricul masinii" si m-a enervat nesinceritatea dealerului. Asta este si motivul pentru care desi aveam un pret bun dat de cei din Brasov pt. modelul LS, am negociat la maxim cu Asko si am dat comanda la ei. Modelul ES este extrem de bine de dotat (practic are tot ceea ce un sofer si-ar dori de la o masina, ca dotari) si diferenta de 1400 Eur isi merita cu prisosinta banii. Doar modelul ES polish metallic avea 70Km la bord, restul masinilor ES nu erau deloc rulate.
                                Multumesc din nou. Ai mai auzit cumva daca Honda va mai produce acest model...Politica lor de preturi este cea mai agresiva acum. Practic este un best buy. Probabil si datorita faptului ca vor renunta la motorul aspirat.
                                Nu este intr-adevar foarte confortabil sa platesti o masina noua ca pe una revopsita, dar aici este o puternica componenta psihologica. Poti lua o asemenea masina oricind mai ales in Romania si cind ma gindesc la cele SH ma apuca nelinistea...

                                Comment

                                Working...
                                X