hondafan
TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE  

Vizitand site-ul HONDAFAN (www.hondafan.ro) sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Daca, prin orice motiv, nu sunteti de acord cu acestea, va invitam sa parasiti site-ul nostru.

HONDAFAN aduce la cunostiinta vizitatorilor sai ca toate materialele cuprinse in acest site - text si fotografii, elemente grafice precum si sigla HONDAFAN sunt protejate prin legea dreptului de autor, detinatorii acestor drepturi fiind dupa caz HONDAFAN sau Honda Motor Co cu subsidiarele ei.

Ca atare orice reproducere, reprezentare, utilizare, adaptare, modificare, incorporare, traducere, comercializare fie ca este partiala sau integrala este strict interzisa fara acordul scris al detinatorului drepturilor de autor.

Daca considerati ca un material publicat in acest site incalca legea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa contact@hondafan.ro pentru a lamuri situatia si lua masurile care se impun.

HONDAFAN nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de colaboratorii nostri si alti terti daca acestea se dovedesc a nu fi corecte, au omisiuni sau cuprind erori.

HONDAFAN isi rezerva dreptul de a schimba in orice moment termenii si conditiile de utilizare cuprinse in pagina de fata, formatul si continut site-ului.

HONDAFAN isi rezerva de asemenea dreptul de a suspenda in orice moment site-ul si / sau forum-ul fara nici o notificare prealabila.

Ultima actualizare: Septembrie 2010

HONDAFAN 2004-2024