hondafan
MODELE 1963 - 2024
Honda HR-V
Africa / America de Nord / America de Sud / Asia / Australia: 2022
 

In cursul anului 2021 avea sa fie lansata o noua generatie a bestsellerului, HR-V. Pentru inceput pe principalele piete de desfacere ale firmei, dar treptat, pana la jumatatea anului urmator, facandu-si aparitia la intreg nivel global.
Marea noutate a acestei generatii avea sa constea in faptul ca aspectul exterior este divizat in doua feluri. Lucru cunoscut deja la firma nipona prin modelele Accord si Civic dar nu si la modelul de fata.
Astfel ca prima dintre caroserii (coduri de sasiu: RV), este disponibila pe toate meridianele lumii, cea de-a doua (coduri de sasiu: RZ) insa, doar pe continentul nord-american.
O alta particularitate a acestei generatii este legata de motorizarea sa. Anumite piete de desfacere dispun exclusiv de motorul cu ardere interna, pe cand altele numai sau si de cel hibrid. Sau sub alta denumire (e:NP1 si e:NS1), chiar de unul electric.
La lansarea modelului pe piata chinezeasca acesta avea sa dispuna exclusiv de motorizarea electrica, denumit aici e:NP1 si e:NS1. De remarcat ca pe aceasta piata avea sa fie comercializat si tipul de caroserie disponibil pe continentul nord-american dar sub denumirea ZR-V.
Pe piata nipona acest automobil este comercializat in continuare sub denumirea Vezel.

AFRICA 2022-

AMERICA de NORD 2022-

AMERICA de SUD 2022-

ASIA* / AUSTRALIA 2022-

*Conform strategiei de vanzari, compania nipona imparte continentul asiatic in trei zone independente: China, Japonia si restul Asiei.

Inapoi

 

HONDAFAN 2004-2024