hondafan
MODELE 1963 - 2024
Honda Life
China: 12.2020
 

In cursul anului 2020 avea sa fie lansat pe piata auto din China un alt model cu un nume traditional in paleta de de modele auto a constructorului nipon.
Spunem "alt model" pentru ca in anii precedenti avusesera loc pe aceasta piata mai multe astfel de lansari, precum Avancier, Elysion sau Inspire. Toate, nume nemaifolosite pe diferite piete auto ale lumii, de ceva timp. Asta pentru a numi doar cateva dintre acestea. Dar la o vedere mai atenta ne dam seama ca de fapt e vorba, nici mai mult, nici mai putin, de cunoscutul model Jazz, disponibil in varianta cu motorizare non-hibrida si comercializat de partenerul local Dongfeng Honda.
Explicatia pentru alegerea acestui nume, e mai simpla decat s-ar crede. Avand in vedere ca numele Fit sub care s-au comercializat generatiile precedente ale modelului de fata, fusese luat in folosinta de catre celalalt partener local al firmei nipone, Guangqi Honda, celor mai sus-numiti, nu le-a mai ramas decat reactivarea unui nume prestigios si cu o lunga traditie.
Diferentele tehnice, constructive si de aspect intre modelul de fata si celelalte mai sus enumerate, sunt minime.

wapcar.my
dongfeng-honda.com
dongfeng-honda.com

Galerie foto:

Inapoi

 

HONDAFAN 2004-2024