hondafan
MODELE 1963 - 2024
Honda Jazz Hybrid
Malaysia: 06.2017
 

Odata cu lansarea pe piata a modelului de mare succes, Jazz, in versiunea faceliftata, avea sa fie lansata pe piata si versiunea cu motorizare hibrida de tip paralel.
Dar in ciuda succesului sau pe mai toate meridianele lumii, versiunea cu motorizare hibrida nu avea sa mai fie exportata decat spre o singura piata de desfacere, cea malaysiana. Asadar modelul nu avea sa mai fie comercializat decat aceasta piata si cea nipona (dar sub denumirea Fit Hybrid).
Acesta are parte de cele mai noi actualizari tehnice si tehnologice la clasa sa cum ar fi: renuntarea la motoarele cu un singur ax cu came in cap si doua supape (SOHC) in favoarea celor cu doi arbori cu came in chiulasa (DOHC) respectiv trecerea partiala la motoare cu injectie directa, pilot automat adaptiv, asistenta la franarea de urgenta, sistem infotainment (Honda Connect), controlul tractiunii si stabilitatii (VSA), sistemul de asistare la pornirea din rampa (HSA), sistemul de monitorizare presiune anvelope (DWS), sistemul activ de franare in oras (CTBA), sistemul de avertizare a coloziunilor frontale (FCW) precum si sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie (TSR).


carsifu.my

Galerie foto:

Inapoi

 

HONDAFAN 2004-2024