hondafan
MODELE 1963 - 2023
Acura EL
Canada: 1996
 

Modelul EL ce avea sa debuteze pe piata canadiana in cursul anului 1996 este urmasul modelului Integra 4Door Sedan.
Dar acesta nu este un model de sine-statator ci "infratit" cu mai putin cunoscutul model Domani de pe piata nipona. Ambele fiind construite pe platforma tehnica a vestitului model Civic Sedan.
Cele mai mari diferente dintre cele trei modele constau insa in dimensiunile sensibil diferite, echipamente disponibile si calitatea materialelor folosite.
Modelul a fost disponibil in trei variante: SE, Sport si Premium.
La exterior modelul a fost disponbil in culorile: Roma Red, Titanium Metallic, Flamenco Black Pearl, Clover Green Pearl, Vogue Silver Metallic dar si Vintage Plum Pearl.
La interior modelul a dispus de o tapiserie textila (Classy Gray Fabric) pentru primele doua variante respectiv doua culori de piele (Ivory Leather si Classy Gray Leather) pentru ultima varianta numita mai sus.
Trebuie precizat ca detaliile legate de interiorul si exteriorul modelului sunt valabile doar pentru ultimii doi in care a mai fost comercializat. Pentru primii trei ani nefiind disponibila documentatia necesara.
Modelul a fost conceput si dezvoltat de centrele de specialitate din Japonia si America de Nord, produs fiind in Canada intre anii 1997- 2000.

Motorizarea modelului:
- 1.6L -SOHC -VTEC - 127CP la 6.600rpm.

Galerie foto:

1999- 2000

Inapoi

 

HONDAFAN 2004-2023