hondafan
MODELE 1963 - 2023
Acura EL
Canada: 2000
 

Cea de-a doua generatie a modelului EL avea sa isi face aparitia pe piata in cursul anului 2000.
Cum prima generatie fusese un real succes (jumatate din vanzarile firmei Acura mergand in conturile acestui model), producatorul nipon nu are de gand sa faca schimbari majore in oferta acestui model.
Cele mai vizibile modificari aduse acestei generatii sunt de ordin estetic deoarece modelul de baza pe a carei platforma este construit fusese si el innoit.
Dar nici aspectul tehnic nu este neglijat, in special latura ecologica, a sigurantei active si pasive dar si a functionalitatii.
Modelul a fost disponibil in doua variante: Touring si Premium.
La exterior modelul a fost disponbil in culorile: Titanium Metallic, Nighthawk Black Pearl, Satin Silver Metallic si Vintage Plum Pearl. La interior modelul a dispus de doua tipuri de tapiserie textila (Ebony Fabric si Parchment Fabric) pentru prima varianta respectiv piele in doua culori distincte (Ebony Leather si Parchment Leather) pentru varianta Premium.
In al doilea an de comercializare noua paleta de culori ale exteriorului se numeste: Radiant Ruby Pearl, Titanium Metallic, Nighthawk Black Pearl, Satin Silver Metallic, New Wind Veil Metallic si Eternal Blue Pearl. La interior neavand loc niciun fel de modificare.
Nu exista informatii disponibile in privinta modificarilor existente in al treilea an de comercializare cu exceptia faptului ca in cursul acelui an, 2003, modelul avea sa fie supus unui facelift.
Un an mai tarziu, in 2004, noua paleta de culori ale exteriorului se numeste:
Nighthawk Black Pearl, Satin Silver Metallic, Magnesium Metallic, Aspen White Pearl, Fiji Blue Pearl si Shoreline Mist Metallic.
La interior singura noutate notabila avea sa fie renuntarea la tapiseria textila Ebony Fabric, in oferta ramanand celelalte trei tipuri dupa cum sunt descrise mai sus.
Modelul a fost conceput si dezvoltat de centrele de specialitate din Japonia si America de Nord, produs fiind in Canada intre anii 2000- 2005.

Motorizarea modelului:
- 1.7L -SOHC -VTEC - 127CP la 6.300rpm.

Galerie foto:

2003- 2005

Inapoi

 

HONDAFAN 2004-2023