hondafan
MODELE 1963 - 2024
HONDA LOGO
 

Unica generatie a modelului Logo disponibila in doua forme de caroserie reprezinta doua modele de clasa mica, in Japonia situate intre modelele Today si Civic, in Europa inferior Civicului, deoarece acest sector de automobile este neglijat de catre Honda in ultimii paisprezece ani, din zilele modelului Jazz. Continentului european nu-i este rezervata decat versiunea in trei usi, dar avand in vedere ca alte piete nu au la dispozitie nici macar aceasta varianta, tindem sa o luam ca pe un dar.

Modelul are la baza platforma prototipurilor "Joy-Mover" ce sant prezentate in toamna anului 1997 la celebrul Salon Auto din capitala nipona, mai exact, e vorba de punerea in practica a prototipului J-BX.

Nici unul din cele doua modele nu va cunoaste succesul mult dorit de catre mai marii firmei, astfel ca si la export viata sa va fi una scurta in ciuda recunostiintei ce i se aduce constructie si fiabilitatii sale de catre presa de specialitate. Ambele modele sant proiectate, dezvoltate si produse exclusiv in Japonia.

HONDA LOGO 3DOOR 1996 - 2002
HONDA LOGO 5DOOR 1996 - 2001

Inapoi

 

HONDAFAN 2004-2024