hondafan
MODELE 1963 - 2019
HONDA CR-V
 

Modelul CR-V (Comfortable Runabout Vehicle) este un model 4*4 soft sau SUV clasa medie. Inca de la aparitia sa pe piata se dovedeste a fi un real succes, in scurt timp devenind cel mai bine vandut astfel de automobil din lume, asta bineinteles fiindca concurenta (in special cea japoneza) nu are nevoie de a vinde un model la scara globala, oferta lor fiind mult mai mare la categoria acestor automobile.

Fiecare generatie a acestui model este construita pe platforma corespunzatoare a modelului CIVIC care se afla concomitent pe piata, adica prima generatie este construit pe platforma celei de a VI - a generatie, cea de a doua generatie pe celei a VII - a.

Modelul este comercializat pe toate pietele lumii, ruland din productie nipona pentru aceasta piata si cea australiana, din productie britanica pentru Europa si toate cele trei continente americane, din Taiwan pentru o parte a pietei asiatice si incepand cu anul anul 2004 si din productie chinezeasca respectiv thailandeza pentru restul pietelor emergente de pe acest continent.

Numele sau este traducerea din limba engleza pentru un vehicul mobil comfortabil la aceasta clasa.

CR-V 1996 - 2001

CR-V 2001 - 2007

CR-V 2006 - 2012

CR-V 2012 -

Inapoi

 

HONDAFAN 2004-2019