Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
30 results in 0.0291 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salut! Am lăsat un mesaj privat, ma poți ajuta , te rog, cu o recomandare de ulei Eneos? Mulțumesc...
-
Buna seara! Imi cer scuze pentru ca nu am mai scris aici de mult dar evenimentele s-au succedat foarte repede si nu am mai reusit sa gasesc timp.
...
Leave a comment:
-
Multumesc foarte mult, tuturor, pentru toate comentariile si informatiile transmise. Caut inca variante ok de a procura sh piesa. Revin cu informatii!...
Leave a comment:
-
Multumesc,. Recunosc ca e o mare...
Leave a comment:
-
-
-
Da, si eu sunt complet puzzled de intreaga situatie!
Repet, reviziile au fost facute doar in service-uri Honda iar uleiul luat de la ei( primii...
Leave a comment:
-
Buna! Revin cu update aici si o mare nevoie de ajutor.
Abia astazi am ajuns cu ea la Vali si pe langa simeringurile ce trebuiau schimbate a mai...
Leave a comment:
-
-
Buna! Revin cu un update aici. Din pacate, lucrurile nu au evoluat asa de repede pe cat imi doream(:. Va trebui sa achizitionez eu piesele direct, preturile...
Leave a comment:
-
-
Multumesc! Ma gandeam poate rezolv cumva in tara. Daca nu, am sa ma indrept spre ei, stiu ca sunt ok la piese. Nu stiu daca nu se aplica ceva taxe vamale...
Leave a comment:
-
Bună seara! Hristos a Īnviat!
Revin cu update ref problema mea cu motorul. Am ajuns la Vali de la Coasta de Est și am stat de vorba cu...
Leave a comment:
-
Salut!
Leave a comment:
-
Buna! Valva a fost schimbata acum 2 ani. Am sa o verific din nou, multumesc pentru sfat. Am retinut si observatia legata de consum ulei mai mare la vascozitate...
Leave a comment:
Leave a comment: