Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2538 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
E la site, este scriptul ffff vechi si tot apar gauri de securitate. Ar trebui schimbat, anul viitor o facem. Are prea multi ani in spate, nu mai merge.....
-
Mda, e o problema la server Sunt multe site-uri si din cand in cand imi mai gaureste cate unul, instaleaza un soft de trimite zeci de mii de mailuri,...
Leave a comment:
-
Trebuie sa ii fac upgrade, a fost actualizat softul de pe server si cel al forumului a ramas putin in urma..
Leave a comment:
-
Plata electronica este ceva diferit de plata cu cardul. Daca faceai transfer bancar folosind un token, ar fi durat mai putin, de genul maxim jumatate...Last edited by dio; 16-05-14, 09:03.
Leave a comment:
-
Astea ar fi cele mai ieftine, 242 lei -> http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Ri...torm-2-B-2.htm
A doua varianta la 300 sunt unele...
Leave a comment:
-
Da.. nu arata rau, dar nu as trece aspectul la plusuri, mai importante din punctul meu de vedere sunt caracteristicile si mai ales pretul.
...Last edited by dio; 03-05-14, 11:30.
Leave a comment:
-
Care ar fi cele mai silentioase si confortabile 225x45x17? Multumesc
Leave a comment:
-
Stii la cat le-am schimbat eu la Accord? Tot niciodata, si am tot 110.000km... sunt foarte bune, si merg, nu ma incurc, frane de la viteze mari, etc....Last edited by dio; 16-12-13, 09:02.
Leave a comment:
-
Cu galeria e o problema veche.. sper ca la anul sa o rezolvam
Leave a comment:
-
Vine cineva la ultima intalnire pe anul asta, saptamana viitoare?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Calendar Hondafan 2013
Asteptam inscrieri, anul asta as vrea sa fac o editie speciala dedicata unui singur user, si o editie comuna cu 12 poze diferite
-
Da, ai dreptate, in optica asta pe bord nu prea ai de ce sa pui mana. Cutia mie chiar imi place, nu cred ca as lua-o vreodata cu aia manuala, automata...
Leave a comment:
-
O fi un semn insa materialele de pe bord nu sunt printre cele mai bune, si sincer eu nu prea le inteleg rostul.. In rest masina e bine legata, dar bordul...
Leave a comment:
-
Leave a comment: