D-lor, vorbim de tratament suprafete, nu aditiv ulei. Sunt chestii diferite, cu care cred ca si inginerii de la Honda sunt de acord.
Aditiv...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
29 results in 0.0107 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Hai mai, nu fiti rai. Mai bine urmariti o demonstratie tehnica a unui inginer profesor la Poli si vorbim apoi...
http://www.youtube.co...Last edited by Aurelian; 29-06-12, 09:01.
Leave a comment:
-
eu folosesc de ceva schimburi un tratament motor si benzina MADE IN GERMANY, fabricat de METABOND. Nu cred ca trebuie ateptat 200,000 km pentru a revitaliza...Last edited by Aurelian; 29-06-12, 08:27.
Leave a comment:
-
Eu am facut upgrade la dual cone si boxe bass in usile spate. Foarte multumit de ele. Daca vrei, ne putem intalni sa le testezi. La maxim )
Leave a comment:
-
Daca nu am scris prea tarziu, poti testa la mine dual conele, impreuna cu kitul de bass cu amplificator pre-instalate. Eu sunt foarte multumit de performantele...
Leave a comment:
-
Welcome to the (white) club! As fi curios care e diferenta de culoare din 2010. Eu posed un alb din 2007, showroom car. Propun meeting in weekend, preferabil...
Leave a comment:
-
Manual de utilizare Honda Civic 5D limba romana
Salutare, am vazut ca sunt cativa posesori care nu au manuale. Puteti descarca de aici...
Leave a comment:
-
daca va luati bare, v-o inchiriez eu p-a-mea .... thule ocean 200 - 450 L
Leave a comment:
-
Eu am luat varianta SPORT din Germania si a venit cu Xenon si spalator standard. Pun 5L la 1-2 saptamani... Scaunele incalzite s-ar justifica numai pentru...
Leave a comment:
-
Unghi de fuga
Eu am vrut sa fac la 15000 unghiul la SAMA pe D. Pompei si s-a constatat ca era in parametri. Deci am facut doar o constatare,...
Leave a comment:
-
Eu sunt fan mai nou in club, de 5-6 luni, desi fac anul de cand mi-am luat 5D-ul. Vazand unicitatea modelului vara trecuta, am cautat chiar si mai mult...
Leave a comment:
-
-
Frig la ... nu mi-a fost pana acum, dar farurile le-am spalat de 50 de ori. Deci nu, mersi. Daca ar fi fost disponibile, as fi luat si eu celelalte...
Leave a comment:
Leave a comment: