Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
7 results in 0.0098 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Viitor(sper cat mai repede) hondar, viitor medic(sper oftalmolog)! Tocmai am intrat la medicina...
-
Sorine, cand mai ajungi in Craiova sa-mi zici si mie sa vad cum fac sa ajung...sau mai bine nu-ti vad masina pana nu-mi iau si eu Honda ... am luat-o...
Leave a comment:
-
Da, este particular! Off ce greu e sa stii ca sunt masini pe stoc dar inca nu ai banii care nici macar nu stii cand ii poti avea ..
) Ma inarmez cu...
Leave a comment:
-
-
StefanVVTi replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicO sa ajung in craiova pe 10-11 septembrie si am o carte de vizita de la showroom. O sa intreb cat se asteapta si ce au pe stock. Oricum, nu mai zic nimic...
Leave a comment:
-
StefanVVTi replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicAm inteles! Eu intentionez sa fie rosie, dar probabil o sa merg la dealer si o sa-mi zica o alta culoare care ar veni mai repede si logic nu o sa mai...
Leave a comment:
-
StefanVVTi replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicIn primul rand salutare tuturor! M-am inregistrat cu ceva timp in urma pe forum dar nu am postat, intrucat nu era nimic concret! Ei bine, am scapat de...
Leave a comment:

Leave a comment: