Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3935 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Eu comandasem acum cativa ani de pe Adelectrocom, dar vad ca nu mai exista la ei. Vezi aici: https://www.adelaida.ro/siguran-poli...ptc-300ma-rxef...
-
Am si eu Honda Civic cu i-shift de 10 ani chiar (acum sotia o conduce) si am citit si auzit tot felul de discutii si pareri, insa nu pot fi de acord cu...
Leave a comment:
-
Esti 100% convins de afirmatia asta? De unde stii?
In manual nu stiu sa scrie asa ceva.
Cand stai cu piciorul pe frana cu masina oprita nu...
Leave a comment:
-
In general cutiile cu convertizor de cuplu sunt fiabile, insa conteaza foarte mult de cum a fost intretinuta cutia. Are toate reviziile la timp? A fost...
Leave a comment:
-
Si inca o chestie: Nu ar fi mai bine ca in momentul in care dai click pe sigla Hondafan din stanga sus (gen home) sa te redirectioneze in rubrica "Forum"?...
Leave a comment:
-
Super. Ar mai fi de adaugat butonul "Mark all forums read" in pagina cu "New Posts" si e ca odinioara....
Leave a comment:
-
Se refac lipiturile. Ai nevoie de sacaz, cositor si un ciocan de lipit (merge si cu pistolul dar tre sa ai mana fina). Si o lupa pt a verifica daca sunt...
Leave a comment:
-
Si eu l-am reparat cu ajutorul unui electronist, a durat 15 min (+ 15 min demontat si montat) si a costat 1 six-pack de bere
Leave a comment:
-
In primul rand Honda nu are buton de ESP, are VSA. In al doilea rand VSA-ul este un sistem mai complex care include si controlul tractiunii (TCS). O...
Leave a comment:
-
E cam offtopic sa postez aici un manual, dar fie. Vedeti poate gasiti ce va intereseaza aici:
http://omanual.ru/Honda/Jazz-Fit/1/
...
Leave a comment:
-
Catau si eu am constatat acest fenomen. Ce-i drept ca nu mai conduc de mai bine de 1 an civic-ul (il conduce sotia), insa cand am mai mers si eu cu ea...
Leave a comment:
-
-
Waze e ok, insa interfata nu e deloc intuitiva (grafica gen joc, sageata prea mica => uneori e dificil de intuit o intersectie mai dificila) Plus ca...
Leave a comment:
-
Si la Civicul meu problema se manifesta din ce in ce mai des. Dispar pixeli si reapar aleator.
Aici se explica foarte bine ce trebuie facut: ...
Leave a comment:
-
Leave a comment: