Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
13 results in 0.0146 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
soft top S2000
salut, stie cineva de unde pot cumpara soft top Robbins sau ceva asemanator la calitate? si daca da, unde as putea sa-l instalez in bucuresti?
-
salut,
stie cineva de unde pot cumpara soft top Robbins sau ceva asemanator la calitate? si daca da, unde as putea sa-l instalez in bucuresti?...
-
e ceva intre scartait si trosnit...
la carpati motors am fost sapt trecuta si mi-au zis ca masina n-are probleme ba chiar merge f bine... :...
Leave a comment:
-
Sunet enervant, de la ce sa fie?
salut. am si eu o mica problema cu un sunet. in timp ce virez stanga pe loc , se aude niste troznituri...nu se aude intodeauna, predominat cand e rece...Last edited by hondatu; 09-10-12, 10:53.
-
S-a rezolvat. Recomand cu incredere si in probleme cu tapiteria. Lucreaza foarte bine. Am intrat in atelier si am vazut ca tapiteaza pentru diverse masini....
Leave a comment:
-
Reparatie soft top S2000
salut. am un S2000 iar din cauze necunoscute prelata a capatat ca o taietura de 4-5cm. cunosteti pe cineva care se ocupa sau se pricepe la reparatii soft...Last edited by hondatu; 29-07-12, 15:59.
-
destul de scump
1. trebuie sa afli daca are euro dat.daca nu trebuie sa faci test la rar ca sa ti zica ce euro este.asta este prima cheltuiala...
Leave a comment:
-
-
Merci.cat despre foliat...s-a accentuat criza intre timp.poate pe viitor...
Leave a comment:
-
-
s-o stapanesti sanatos.
esti primu cu care m am intanlit in mers.se vede bine pe sosea masina
iti recomand admisie
Leave a comment:
-
merci mult.vroiam sa i fac niste poze mai tari dar aparatul meu nu se afla in tara.o sa vad cum ies cu telefonu.poate ma vedeti totusi prin oras.B-03...
Leave a comment:
-
K_DOK: '07 Honda S2000 2.2L, Chicane Silver (USDM)
Salut tuturor
Am tot citit thread-uri interesante despre s2000uri, aici pe hondafan, asa ca am zis sa postez si eu.
Am un s2000 din...Last edited by hondatu; 17-10-09, 20:41.
Leave a comment: