Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
224 results in 0.0193 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Azenis FK510 au un vot pozitiv si din partea mea! La fel am avut fabricate in Japan ,ce-i drept au fost XL cele ranforsate si s-au comportat neasteptat...
-
Cu un ochi plang cu unul rad. Acum ca marii poluatori industriali au lasat loc mall-urilor, autovehiculele au ramas sursa majora. Ceva ar trebui facut...
Leave a comment:
-
Acum ca a trecut si Februarie , Corona virus e in floare, se intrevede ceva la orizont cu privire la intalnirea anuala de anul acesta? Daca s-ar putea...
Leave a comment:
-
Si eu sunt sceptic la interactiunea curelei cu uleiul. Poate a fost gandita sa fie calcaiul lui Achile la motorul respectiv. Lantul e de "fer"...
Leave a comment:
-
Keyless start
Am gasit cautand pe net un keyless starter pentru o masina ce nu are din fabrica asa ceva si am gasit acest articol interesant legat de masinile ca au...
-
De principiu orice masina este scumpa daca ai ghinion cu ea...
Honda au motoare fiabile asa ca nu va speriati de 150mii km. Eu as prefera una...
Leave a comment:
-
Partea proasta este ca vinieta se poate achizitiona doar pe o zi, o luna, samd, insa daca vreau doar o spatamana sunt fortat sa platesc aproape cat pentru...
Leave a comment:
-
BV26, capacul acela este dintr-un aliaj ce are prostul obicei sa oxideze chiar si acoperit cu vopsea. Posibil ca unele dintre ele sa fi fost curatate...
Leave a comment:
-
Intrucat afara e cam racoare ar fi de preferat o locatie unde putem sta de vorba la un pahar, iar ora sa fie in afara celor de mers la serviciu. 5 Feb...
Leave a comment:
-
Am vazut pe pagina lui Aurelian cateva discutii aprinse cu privire la o intalnire, e posibil sa facem una saptamana viitoare spre mijloc-sfarsit? Pacat...
Leave a comment:
-
M4 nu este chiar usor de scos...Cum zice colegul mult WD40 sau alt degripant, ciocanit pe latera daca ai posibilitatea sau chiar usor un capul ramas...
Leave a comment:
-
Sa fie din caseta?!
Sau un etrier putin blocat pe partea aia si cand misti roata atunci se dezlipesc placutele de disc.....
Leave a comment:
-
Sa nu uitam nici o clipa ca acum 30 ani am omorat un sef de stat si am schimbat un regim nediscriminatoriu pentru ca toti eram egali atunci .Scoietatea...
Leave a comment:
Leave a comment: