Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
172 results in 0.0139 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Pun si interior:...
-
Cred ca orice japoneza cu talc ar merita jantele Volk insa cred ca arata bine si acestea Enkei de ep EP3; nu-ti imaginegi prin ce am trecut ca sa fie...
Leave a comment:
-
Haha, mersi pentru observatie insa nu am vrut sa fie NSX scris altfel ci INXS - in excess (B801NXS - cifra 1 fiind i)...
Leave a comment:
-
-
-
O sa fac mai multe la intalnirea de Vineri din parcare Kaufland si uploadez cateva!
Leave a comment:
-
Este gata inmatriculata!
Nu cred ca o sa inteleg vreodata legislatia romana si de ce este asa complicat sa inmatriculezi o masina din USA, dar...
Leave a comment:
-
Revin asupra topicului pentru ca am facut testul RAR obligatoriu de omologare (3300 ron) si am cerut inscrierea la minim EURO 3 norma de poluare.
...
Leave a comment:
-
Nu pot pentru ca vor disparea comenzile pentru pilotul automat; nu ma deranjeaza, este foarte confortabil si asa, plus ca am mentionat ca doresc masina...
Leave a comment:
-
La cutie nu am umblat, schimba bine dar probabil ar fi o idee buna sa schimb uleiul fiind destul de vechi.
Leave a comment:
-
Asa este, arcurile le am in calcul, ar arata mult mai bine! Accept sugestii, multumesc anticipat!...
Leave a comment:
-
EDY: '04 ACURA RSX Type S, Grey
Da, am o afinitate pentru modelele rare (cel putin la noi in tara); dupa S2000 VGS JDM mi s-a pus pata pe RSX Type S, l-am cautat si am gasit singura...
-
-
A venit primavara, deci e vremea pentru un detailing :
Pe langa curatarea si tratarea softopului am polishat si luneta din plastic care era plina...
Leave a comment:
-
Waiting for the summer - Honda S2000
In asteptarea verii - un album foto inedit, unde subiectul principal este S2000-ul meu, la acest link:...
Leave a comment:
Leave a comment: