Este greu sa pui punct la H(onda) asta merge chiar si la metafore
OnTopic: fizic exista pe undeva? Din cate am auzit in Romania...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
449 results in 0.2167 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Concluzia: se chinuie sa faca masini exceptionale ptr cei care doresc sa mearga cu ele pe circuit iar ptr restul europenilor pastreaza 3 modele (ca alea...
Leave a comment:
-
Pai mai au in comun timpul in care ajung amandoua la 100 km/h . Am fortat un pic postarea e drept insa desi iubesc Honda sunt complet dezamagit de politica...Last edited by Nomercu; 29-06-15, 23:12.
Leave a comment:
-
Daca am 40.000 de mii sa iau acest type R cu siguranta oi avea 43.000 fara tva (la prima strigare) sa iau/import un Volvo http://suchen.mobile.de/fah...
Leave a comment:
-
Am avut yaris hybrid 1-2 saptamani gratis de la dealer pana a venit aurisul. Ca si comparatie fata de jazz:
- ambele se comporta excellent in...
Leave a comment:
-
Pai stati un pic masina aceasta nu se cumpara de fapt la 40 de ani cand incepe criza de middle life la masculi pentru a impresiona fetitele de 20 cu volanul...
Leave a comment:
-
Stie cineva pe diesel daca au de gand intr-un viitor sa scoata vreo cutie automata?
Leave a comment:
-
Stiu ca suna ciudat insa din poze as spune ca este un logan asa cum trebuia el facut pe la Renault. Mie jazz-ul imi place foarte mult si mi se pare o...
Leave a comment:
-
-
-
Lipsa cutie de viteze automata si in 2015, pana la urma ptr mine trecerea la Toyota hybrid (din pacate ptr Honda) a fost cea mai inteleapta decizie :...
Leave a comment:
-
-
La un civic 5d diesel la 170.000 km pe ce ati merge 0w30 ca in manual sau 5w30? Se vede vreo diferenta in vre un fel undeva?
Leave a comment:
Leave a comment: