If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Concluzia: se chinuie sa faca masini exceptionale ptr cei care doresc sa mearga cu ele pe circuit iar ptr restul europenilor pastreaza 3 modele (ca alea...
Pai mai au in comun timpul in care ajung amandoua la 100 km/h . Am fortat un pic postarea e drept insa desi iubesc Honda sunt complet dezamagit de politica...
Daca am 40.000 de mii sa iau acest type R cu siguranta oi avea 43.000 fara tva (la prima strigare) sa iau/import un Volvo http://suchen.mobile.de/fah...
Pai stati un pic masina aceasta nu se cumpara de fapt la 40 de ani cand incepe criza de middle life la masculi pentru a impresiona fetitele de 20 cu volanul...
Stiu ca suna ciudat insa din poze as spune ca este un logan asa cum trebuia el facut pe la Renault. Mie jazz-ul imi place foarte mult si mi se pare o...
Lipsa cutie de viteze automata si in 2015, pana la urma ptr mine trecerea la Toyota hybrid (din pacate ptr Honda) a fost cea mai inteleapta decizie :...
Leave a comment: