Multumesc tuturor pentru urari!
E facuta in Japonia. Mi s-a spus ca e singura fabrica unde se fabrica pentru toata lumea si de aceea este timpul...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
70 results in 0.0206 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
DANBOSS: '16 Honda Jazz 1.3 M/T Elegance, Sunset Orange
Buna ziua
Se pare ca sunt primul posesor de Honda Jazz 2016 (sau cel putin care scrie aici). Am cumparat masina pentru sotie si este foarte...
-
Cand a inceput sa smuceasca, nici la mine nu suna nimic. Sunetele au aparut mult mai tarziu si sunt convins ca nu aveau nici o legatura cu smucitul. Cel...
Leave a comment:
-
Mai pe la inceputul acestei discutii am scris si eu despre smuciturile ambreiajului. Au durat cateva zile, dupa care treptat, au disparut. De fapt n-au...Last edited by danboss; 05-12-10, 14:32.
Leave a comment:
-
Senzorul de temperatura exterioara se bloca vara pe o temperatura scazuta si determina functionarea gresita a climei.
Flansele de la telescoape...
Leave a comment:
-
Materialele (vreo trei rulmenti, ceva garnituri si ceva sigurante de fixare) au costat 1100RON. Nu mai stiu exact cat a fost fiecare rulment. Manopera...
Leave a comment:
-
Revin cu problema la cutia de viteze pt. ca intre timp am descoperit cauza. A fost vorba despre rulmentii de la arborele principal din cutie, de la intrarea...
Leave a comment:
-
Nu are legatura, doar incercam sa il ajut pe Seth. Apropos, piesa de care vorbeam se cheama flansa telescop.
Leave a comment:
-
La directia care huruie s-ar putea sa-ti dau eu o explicatie. Si eu am patit-o pe la 25000k. Problema la mine era din ceva piese care fac legatura intre...
Leave a comment:
-
Eu am 48000km, iar in ultimii 10000-15000km am sesizat o crestere clara a puterii motorului concomitent cu scaderea consumului. De la 10-12 in oras (Cluj,...
Leave a comment:
-
Vis-a-vis de kitul de ambreiaj, mi se pare ca este o problema sa se duca atat de repede. Oare asa se intampla la masinile mai noi? Inainte am avut Vectra...
Leave a comment:
-
Poti face un test care s-ar putea sa te apropie de piesa defecta: la coborarea unei pante, preferabil mai abrupta si mai lunga pt a avea timp sa experimentezi,...
Leave a comment:
-
Cred ca nu este vorba de acelasi lucru. La mine sigur nu este din motor, cum am spus, la turarea motorului cu ambreiajul semicuplat, astfel incat sa patineze,...
Leave a comment:
-
Probleme la cutia de viteze manuala Civic 4D
Buna ziua!
Am cautat cu atentie in forum, dar nu am gasit pe nimeni sa reclame problema pe care vreau sa o sesizez eu.
Sa explic: am parcurs...
-
Desi nu s-a mai scris demult aici, totusi am zis sa-mi impartasesc si eu experienta de vitezoman. Am ajuns in sfarsit singur, fara familie, pe autostrada...
Leave a comment:
Leave a comment: