Salut
Prindere la roata 4x120 ( nu gasesti aproape nimic cu aceasta prindere) iar suspensie sport pentru acest model nici atat.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2932 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
In Budapesta nu este nicio taxa ,iar traficul este deviat pe M0 indiferent din ce directie vii sau pleci,nu esti nevoit sa intrii in capitala .
...
Leave a comment:
-
-
Pentru unii , roata de rezerva este inutila pana crapa anvelopa si nu o mai poti repara (atunci nu cred ca o mai considera inutila) .
In privinta...
Leave a comment:
-
-
-
-
Va pot eu aduce furtun de servo (daca este la fel cel de 2.0 cu cel de 2.4) nou ,fabricat in USA la 400 lei .
Leave a comment:
-
-
Jantele de Type R sunt 5x120 iar la "celelalte"5x114.3 . Sper ca nu gresesc dar de la "celelalte" Honde nu potrivesc jantele pe...
Leave a comment:
-
Salutari !
Am terminat de asamblat motorul, acesta a fost curatat dupa care a primit cuzineti noi biela si palier cota std, segmenti cota std ,semeringuri...
- 1 like
Leave a comment:
-
Este vreo problema ca am la vanzare roti de rezerva? Nu este nimeni obligat sa cumpere, fiecare face ce vrea cu masina si banii lui .
PS: A...
Leave a comment:
-
In sfarsit cineva care gandeste logic.
Kitul de pana este inutil, atata vreme cat timp cauciucul nu mai poate fi reparat, iar daca ramai undeva...
Leave a comment:
-
De vizitat in Oradea : Cetatea Oradea ,Turnur primariei Oradea,restaurantul Ciuperca,Biserica Evreiasca ,aleea pietonala centrul oras ,Aquapark Nymphaea,...Last edited by bigfoot23ro; 01-08-18, 19:55.
Leave a comment:
Leave a comment: