Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
494 results in 0.2388 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Daca este bulit vreun senzor de temperatura nu o sa le dea nici o eroare pe tester. O diagnoza nu inseamna doar sa pui testerul sa citesti erorile.
-
Eu zic ca motorul este peste cel mercedes.
In ultima cursa motorul avea multi km, 4 sau 5 curse in plus fata de cel mercedes si tot a tinut pasul...
Leave a comment:
-
Daca honda nu se reintorcea in f1 mercedes inca castiga curse la secunde distanta fata de restul echipelor, fara drept de apel.
Leave a comment:
-
-
Max este confirmat, nu se modifica nimic. La cat au fost de regulati anul asta de FIA si Mercedes, merita pe deplin titlul.
Leave a comment:
-
-
Problema la Redbull este ca au avut si multe abandonuri unde au pierdut multe puncte si cu toate astea sunt foarte aproape in clasament de Mercedesa....
Leave a comment:
-
Eu zic ca problema nu este monopostul RB, problema este legalitatea monopostului Mercedes si regulamentul mai mult decat interpretabil si cu portite....
- 1 like
Leave a comment:
-
Singurul lucru pt care m-as oftica ar fi ca mercedes sa castige cu un rahat cum a fost DAS-ul si la cum s-a comportat masina cursa trecuta, sa ai dintr-o...
Leave a comment:
-
-
Trebuie verificat pentru ca se pot bloca si placutele in suport, nu este neaparat sa fie blocat etrierul.
Leave a comment:
-
Nu ai voie sa aduci modificari la sistemul de iluminat al masinii.
daca te opreste RAR-ul o sa ramai fara talon.
Leave a comment:
-
Eu nu iti pot pune la dispozitie decat scheme electrice.
Da cautare pe google si o sa gasesti sigur. Honda dual mode charging system.
Leave a comment:
-
Gresit.
Sistemul de incarcare la Honda are 2 moduri, low si high, cand consumul de curent este mic merge pe low 12.4-12.9v pentru econoimie, daca...
Leave a comment:
-
Eu in ultimele 2 curse am vazut un mercedes ***** pe el de frica pierderii. Daca nu poti sa iti intreci adversarul macar sa il elimini din joc.
Leave a comment:
Leave a comment: