Salut,
mie la masina din semnatura mi se par groaznice xenoanele originale pe ceata. Te orbesc destul de rau si nici nu le poti regla inaltimea...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
373 results in 0.0247 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Eu am avut la fosta masina Astra 2.0 dti un Bosch Silver de ~70 Ah. A mers 6 ani perfect, abia in al saptelea an pe la 100.000 km a schimbat-o cel care...
Leave a comment:
-
Poate sunt putin off-topic ...
Am de doi ani si 3 luni un Accord 2.0 At R20 si ~35.000 km. Masina este super, motorul este mai "nepotrivit"...
Leave a comment:
-
la masina din semnatura, pe Auto la 22-23 grade niciodata nu s-au facut 3 min pe cronomentru fara sa inceapa sa incalzeasca - mai mult de atat nu pot...
Leave a comment:
-
-
eu am avut bosh silver de 74 pe astra diesel si a tinut exact 7 ani si ~ 100.000 km - recomand modelul daca exista de 55 sau 61 si se potriveste
Leave a comment:
-
-mie mi se pare ca sezutul si spatarul sunt din vinilin si lateralele din piele
-si volanul cred ca are piele doar stanga dreapta - in partea de...
Leave a comment:
-
salut,
am vrut si eu sa imi iau 225 cu 55 (ma incanta garda putin mai mare) dar mi-a fost teama sa nu atinga la rotile din fata in curbele...
Leave a comment:
-
modelul nostru de Yokohama este slabut - nu va recomand in nici un caz sa le incercati la iarna, nu au aderenta deloc
Leave a comment:
-
-
era greseala la pretul MT - am trimis un mail la Asko si au corectat, asa ca aveati dreptate amandoi
Leave a comment:
-
-
Bucuresti - Aiud si intors - 9,3l/100km - alergata putin pe Valea Oltului si Dealul Negru
Leave a comment:
Leave a comment: