Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
61 results in 0.0191 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
1. In privinta ambreiajului in Romania treaba sta cam asa: in garantie service-ul in cardasie cu importatorul ascunde necesitatea unei inlocuiri a unei...
-
De schimbat airbag-urile pe recall e limpede ca voi merge sa le schimb.
Dar oare fac bine daca ma limitez doar la asta si sa ii lasam sa...Last edited by Tudor; 22-01-16, 14:36.
Leave a comment:
-
In urma cu 2 ani, am trimis catre Honda Trading Romania o cerere in care le indicam documentul oficial emis atunci de Compania Honda (in care CR-V 2006...Last edited by Tudor; 22-01-16, 14:32.
Leave a comment:
-
Scuze ca nu am revenit cu raspunsul.
Masina are CAN doar pe controlul motorului. Tot ce tine de periferice si confort este pe sistem clasic, cu...
Leave a comment:
-
E 100% montaj prost al plumbilor. Mergi la Autozone sau Auto-Soft sau Sama. Am avut plumbi si lipiti (acum asa am) si presati pe buza jantei (am la fel...
Leave a comment:
-
Are CR-V-ul din 2006 CAN-Bus?
La service Honda mi s-a facut oferta pentru alarma conectata direct pe CAN-ul masinii.
Pe site-ul Viper cand selectez modelul masinii, imi ofera...
-
Cu "rotitele" alea va sta evident mai bine in curbe, dar va fi penalizat consistent la acceleratii. Fierul e mai greu decat cauciucul, iar roti...
Leave a comment:
-
Sensei Florin, nu fii suparat de consum, asta e benzinarul. E totusi o masina grea. Daca il conduci batraneste e relativ economic, daca vrei un mers un...
Leave a comment:
-
Si mie becurile din fabrica mi s-au parut slabe. N-am asteptat sa se arda, am cumparat Philips VisionPlus si le-am inlocuit, iar acum lumina este buna...
Leave a comment:
-
Ai dreptate ticker, mi-a scapat din vedere ca Florin are benzinar. In cazul lui chip-tuning-ul nu prea are cum sa dauneze (doar sa fie facut corect si...
Leave a comment:
-
Sfatul meu personal este sa nu iti faci chip-tuning. La o masina ca CR-V ambreiajul oricum lucreaza din plin, mai ales ca tu folosesti masina si in conditii...Last edited by Tudor; 30-01-09, 00:19.
Leave a comment:
-
@ 2techniq:
Sa stapanesi sanatos masina si bine ai venit printre noi!
Cand e multa umiditate in aer, orice motor aspirat consuma mai...Last edited by Tudor; 30-01-09, 00:22.
Leave a comment:
-
Pentru cei interesati am gasit un PDF cu instructiunile de montaj pentru subwoofer pt CR-V model 2006. Nu stiu cati ajung sa monteze asa ceva, dar contine...
Leave a comment:
-
-
Hai sa mai actualizez un pic topicul.
In toamna lui 2008 masina a implinit 2 ani asa ca am trecut pe la ITP. Nici un dealer Honda nu arestand pentru...
Leave a comment:
Leave a comment: