Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
212 results in 0.0270 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Dupa primul apel a aparut si proprietarul, pana la urma Ma bucur ca ne-am intalnit prieteni! Eu eram cu alta treaba in zona si s-a nimerit sa parchez...
-
-
Hai sa-mi spun si eu parerea. Am 1.82 si aproape 100 kg. Intru si ies din masina f lejer, nu am urme in mocheta, scaun....etc. Cred ca cel mai mult conteaza...
Leave a comment:
-
Intradevar o culoare superba. Sa te bucuri de ea, o sa-ti aduca zambetul pe buze.
Leave a comment:
-
Avand in vedere.....ca nu prea ne-am vazut anul asta, cred ca ies si eu
Leave a comment:
-
Se pare ca parerile sunt impartite despre scotch. Am un amic care vinde parbrize, el mi-a spus sa lipesc o bucatica de scotch, cica intra praf si apa...
Leave a comment:
-
-
Sa readucem in actualitate topicul, mai ales ca e sezon. Am o crepatura mica de vreun an si inca vreo doua ciupituri recente. In afara de ce s-a scris...
Leave a comment:
-
Sper ca v-ati simtit bine. Cu o intarziere de 2 luni, va anunt ca nu o sa mai fiu gazda primitoare in Texas ...
Leave a comment:
-
Vad ca nu se inghesuieste nimeni pt Sibiu. Hai sa va dau o alta locatie in Tg Mures: http://www.casa-adria.ro/home.php?lb=ro
Am fost acolo acum...
Leave a comment:
-
Salut si aici Ionut (GLT). Am scos azi accordul sa-l spal ca avea jeg din primavara pe el.
Leave a comment:
-
Si eu am testat toate benzenurile (mai putin lukoil si agip) Efix 95 e ok si Alto 101 e simtitor nr1. La Petrom am simtit un minus, omv 100 e ok, evo...
Leave a comment:
-
Daca poate sa treaca cineva pe la mine, eu as putea sa impart la pravalie.
Leave a comment:
-
Man, acuma fara suparare ca doar nu tu ai publicat testul. Cum poti pune Potenza RE 050 A pe 10, PS3 pe 7 si Hankook pe 1? Eventual intr-un top Medium...
Leave a comment:
-
Cred ca au inversat ordinea
Eu as incepe cu locul 10, as continua cu 7 si...mai departe.....as cumpara alta revista
Leave a comment:
Leave a comment: