Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
272 results in 0.0548 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Exact asta am facut eu . Nu se merita sa investesti intr-un R18 pt. ca nu o sa fuga niciodata bine . Eu am 2.0 TFSI care acum are 290 cp si 460 NM masurati...
Leave a comment:
-
Borla este varianta ieftina pentru o evacuare . Daca vrei performanta , pt. Honda , alegi Toda iar pentru grupul VAG Milltek , Supersprint , Blueflame...
Leave a comment:
-
Eu am cumparat de la Racing Nick ambreiaj Exedy si singura diferenta dintre cel OEM si cel luat de la ei e doar stanta HONDA pe cel OEM . In rest e identic...
Leave a comment:
-
poti sa astepti si 10 000 km tot asa o sa patesti , crede-ma . Asta am zis si eu initial , ca trebuie sa fac cateva mii de km sa se mai "lase"...
Leave a comment:
-
Eu am avut EBC (discuri + placute) pe civic-ul meu . Iti recomand sa ti discurile iar placutele sa le schimbi . Din momentul in care se incalzesc placutele...
Leave a comment:
-
Marius ce mai face albastrica ? nu ai scris de ceva vreme nimic despre masina .
Leave a comment:
-
Man eu ti-am mai spus ca eu la civic am pus Motul 300 V power 5w40 si am fost super multumit. Arata foarte bine masina .
Leave a comment:
-
asa sa intamplat si cand masina era la mine . faza e ca la schimbul de ulei trebuia uns cu putin ulei busonul de ulei .
Leave a comment:
-
-
Daca mai e cineva interesat de proiectoare , este o firma in sv care le aduce cu 270 RON . Sunt identice cu originalul .
Leave a comment:
-
Marius iti doresc sute de mii de km fara nici un incident sa ai . Sper sa te multumeasca macar cat m-a multumit pe mine .
Leave a comment:
-
Din ce stiu eu si din ce mi-au spus cei de la reprezentanta , civic-ul are un epurator in rezervor si nu are filtru de benzina . am ramas si eu cu gura...
Leave a comment:
Leave a comment: