@BlackMagic:cum zicea si Willy,eu caut crvIII,ceva dupa 2007,dar mersi oricum.
@Willy:Noi casa o avem,doar ca trebuie pusa la punct,si de asta...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
11 results in 0.0121 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Zici ca mi ai citit gandurile Willy!!O sa fac un test,normal,doar ca o sa mor de ciuda ca n-am destui bani sa iau modelul nou.Nevasta-mea are planuri...
Leave a comment:
-
Inca o data,multe multumiri tuturor,pentru ca v-ati facut timp sa scrieti toate experientele cu masinile pe care le detineti.Ma ajuta foarte mult,poate...
Leave a comment:
-
Deci se poate schimba unghiul spatarelor? Pai asta e chiar bine,foarte bine.Mersi Willy,inca o bulina alba pentru Crv.Asta e valabil doar pentru...
Leave a comment:
-
Inca o intrebare:banchetele din spate sunt reglabile in vreun fel?
Leave a comment:
-
Super,inca un punct in plus.Cu asta i-am scos din cap definitiv lui nevasta-mea posibila optiune pentru rav-4.Asta era ultima contraoptiune,insa la aceiasi...
Leave a comment:
-
Inca o intrebare:la modelul 2007-2008,benzina,A/T,distributia e pe lant?
Leave a comment:
-
@willy : pai de aia vreau automata,ca poti sa pleci de acasa fara piciorul stang.Asta ca o gluma,pe partea celalalta ,iti urez o refacere cat mai rapida...
Leave a comment:
-
Deci cu consumul se pare ca e clar,10-14 in oras,7-10 afara,in functie de incarcatura,temperatura si probabil gume.Mai aveti vreo idee la ce sa ma uit...
Leave a comment:
-
Ai dreptate ,am vazut ulterior ca nu se faceau in 2008 2,2d A/T.Cat despre benzina,se pare ca si aici ai dreptate,14l in oras,e cam mult.O sa vad ce zice...Last edited by hondatu; 10-02-11, 06:26.
Leave a comment:
-
Vreau sa cumpar CR-V, vreau sfaturi!
In primul rand,buna ziua tuturor,
Ma bate gandul,si nevasta, sa-mi iau un CR-V. De fapt sunt convins ca asta va fi noua noastra masina....Last edited by hondatu; 10-02-11, 06:24.
- Stuck
Leave a comment: