Gata, am rezolvat problema. Am achizitionat un adaptor din America. Astept sa vina saptamana viitoare si sa inlocuiesc lichidul de frana.
...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
69 results in 0.0222 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salut,
Stie cineva de unde pot achizitiona un adaptor pentru inlocuit lichidul de frana? Ma refer la dispozitivul (capacul ) care se monteaza pe...
Leave a comment:
-
Revin cu precizari. Am fost cu masina la reprezentanta din Cluj si au recalibrat senzorul pozitie VSA cu ajutorul HDS-ului. Nu am mai avut probleme de...
Leave a comment:
-
Martor VSA aprins la bord - “03 Accord 2.4L
Salut,
Am o Honda Accord 2.4 din 2003 cu 75000 km la bord. De cateva zile mi s-a aprins si stins martorul VSA la bord. Am observat ca se...Last edited by hondatu; 18-03-17, 09:47.
-
Salut, are cineva un manual service pentru Accord CL7/CL9? Ma intereseaza ce forta e necesara la strangerea prezoanelor de roti. Multumesc.
Leave a comment:
-
Maxim a fost cam 140 km/h la cateva depasiri, unde se puteau face. Intre Ploiesti si Bucuresti am setat pilotul automat pe 110 km/h. In rest era setat...
Leave a comment:
-
Drum Cluj-Bucuresti plus invartit prin Bucuresti putin, in total 968 km, am alimentat de 340 Ron si am iesit cu medie de 6.2l/100km. Mentionez ca am folosit...
Leave a comment:
-
Salut, am si eu o intrebare si poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat. Am o Honda Accord CL9 din 2003 si a implinit 60.000 km. Trebuie sa fac schimbul...
Leave a comment:
-
-
Rog un administrator, daca este posibil, sa-mi schimbe user-ul in Gonzo
Leave a comment:
-
Daca vrei ai aici codul la rola completa producator INA 534026110.O poti gasi la orice magazin de piese auto
Leave a comment:
-
Cauta la Elit ca o au la 470Ron rola completa si cureaua este cam 100 Ron maxim.
Leave a comment:
-
HAHAHAHAAHAHA.Pai dealeriii astia erau pe lista de vreo 2 ani ).raiman era pe lista de dealeri din 2007 si l-au lansat acum.Nu pot sa ma abtin.
...
Leave a comment:
Leave a comment: