Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
142 results in 0.0424 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Prelungire bara fata Civic
Vand prelungire bara fata pentru Civic, imitatie fibra de carbon, din 3 elemente.Las si un link de unde am cumparat.https://www.ebay.com/itm/3X-Carbo...
-
Vand arcuri sport Eibach pentru civic 1.5 turbo 2017
Vand arcuri sport Eibach pentru honda civic 1.5 turbo 2017. pret 800 lei .Tel 0769629355
-
Civic 5d 1.6 diesel an 2013
Vand Civic 5 d , diesel 1.6, din 2013 , 87000 km, nivel echipare Comfort, alb perlat.Stare foarte buna atat tehnic cat si optic.Fata de echiparea stock,...
-
Civic 5d 1.6 diesel
Vand civic 5d,1.6 diesel,an 2013, 86000 km,alb perlat, stare foarte buna ,service Asko.Echipare Comfort, la care se adauga camera mers cu spatele si camera...
-
Cei de la Honda au zis in nici un caz textar...so, voi astepta , trebuie sa apara ceva....
-
Te rog sa ma anunti daca gasesti ceva de la EBC ,Ferodo, placute si discuri.Multumesc.
Leave a comment:
-
Salut sunt interest de niste discuri si placute pentru fata, mai performante decat OEM pentru noul civic 1,6 I-dtec.Exista vreo variant?
Leave a comment:
-
Salut, as vrea sa aflu in ce consta sistemul valvetronic.Multumesc.
Leave a comment:
-
Salut, vreau si eu pt civic 5 usi 2,2 cdti, ulei Mobile one si filtru polen.Adresa mea o ai.Multumesc.
Leave a comment:
-
In poze asa pare dar in realitate negrul ala da bine pe masina.ma rog asta e viziunea mea...imi plac contrastele.Multumesc de urari!
Leave a comment:
-
Am comandat niste coilovere....o sa arate mai bine coborata vreo 25 de mm
Leave a comment:
-
pe 18 o janta cantareste aprox 9kg.daca sunt rezistente?pai depinde cum le exploatezi....
Leave a comment:
Leave a comment: