Un prieten s-a hotarat sa vanda hondita lui. M-am oferit sa il ajut sa postez pentru el pe comunitatea noastra.
Honda accord, model executive,...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
118 results in 0.0154 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Accord 2.2 Diesel 2008
-
eu iti recomand Royal Dragon in Side. Am fost anul trecut prima data la turci a fost bine. Plaja proprie, aqua parc (cateva topogane), luna parc (dupa...
-
Cand am fost in Rotterdam am vazut la semafoare senzori de greutate pusi in asfalt. Daca era coada la semafor si lungimea senzorului era acoperita de...
Leave a comment:
-
In ianuarie m-au sunat de la Autoklass Ploiesti sa ma "pregateasca psihologic" pentru un drive test pentru Type-R. Mi-au spus ca voi fi invitat...
Leave a comment:
-
aseara cand am vorbit cu fii-miu mi-a spus ca vrea sa mergem toti de halloween undeva. I-am zis ca vom merge negresit. dupa aia am cautat sa vad cand...
Leave a comment:
-
by the way, restaurantul asta e in Vitan? ca am gasit pe net 2 locatii.
Leave a comment:
-
-
daca mai e loc, ma prezint si io din nou. parca ati pus ultimele doua intalniri pentru mine, aia din septembrie inante sa plec la munca si asta pentru...
Leave a comment:
-
eu am luat la Civic anvelopele de iarna mai iefitin decat in alta parte de la astia din link.
http://www.epiesa.ro/anvelope-auto/anvel...
Leave a comment:
-
OK. Am vazut care iesire. La 16:30 nu e cam devreme? Ca nu facem o ora pana la locatie cred. nu e mai bine la ora 17:00?...
Leave a comment:
-
Daca mai primiti si visatori de CRV, ma prezint si io pe 12 oriunde.
Leave a comment:
-
Florine, ti-au facut astia CRV-ul cu o culoare cameleon, sa nu te mai vezi prin oras....
Leave a comment:
Leave a comment: