Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
117 results in 0.0139 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
eu iti recomand Royal Dragon in Side. Am fost anul trecut prima data la turci a fost bine. Plaja proprie, aqua parc (cateva topogane), luna parc (dupa...
-
Cand am fost in Rotterdam am vazut la semafoare senzori de greutate pusi in asfalt. Daca era coada la semafor si lungimea senzorului era acoperita de...
Leave a comment:
-
In ianuarie m-au sunat de la Autoklass Ploiesti sa ma "pregateasca psihologic" pentru un drive test pentru Type-R. Mi-au spus ca voi fi invitat...
Leave a comment:
-
aseara cand am vorbit cu fii-miu mi-a spus ca vrea sa mergem toti de halloween undeva. I-am zis ca vom merge negresit. dupa aia am cautat sa vad cand...
Leave a comment:
-
by the way, restaurantul asta e in Vitan? ca am gasit pe net 2 locatii.
Leave a comment:
-
-
daca mai e loc, ma prezint si io din nou. parca ati pus ultimele doua intalniri pentru mine, aia din septembrie inante sa plec la munca si asta pentru...
Leave a comment:
-
eu am luat la Civic anvelopele de iarna mai iefitin decat in alta parte de la astia din link.
http://www.epiesa.ro/anvelope-auto/anvel...
Leave a comment:
-
OK. Am vazut care iesire. La 16:30 nu e cam devreme? Ca nu facem o ora pana la locatie cred. nu e mai bine la ora 17:00?...
Leave a comment:
-
Daca mai primiti si visatori de CRV, ma prezint si io pe 12 oriunde.
Leave a comment:
-
Florine, ti-au facut astia CRV-ul cu o culoare cameleon, sa nu te mai vezi prin oras....
Leave a comment:
-
Leave a comment:
Leave a comment: