Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
58 results in 0.0098 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Hai s-o lasam moarta, este un regulament pe care-l respecta toate echipele, fara reclamatii... Honda a trisat, a incalcat regulamentul si plateste pt...
-
Nu stiu nici eu ce are masina asta de la 125 cp fuge asa... Probabil k este foarte usoara, este marele atu. Pleaca ca din pusca, nu pricep cum, dar asa...
Leave a comment:
-
Dupa ziua de azi as vota 0... Ce motoare au bagat mah astia in masinile alea ??? Las-o draqu de treaba, amandoua sa se duca pe copca asa de repede ???...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Da-te mah in basca mea :lol: ca trebuie sa recunosti ca Jeremy asta e un fel de Einstein al masinilor. Stie el ce zice, da-l draqu... :wink:
Leave a comment:
-
Pai asta o zicea Jeremy Clarkson. El a numit-o pe coana Prelude cea mai frumoasa japoneza... Deci eu zic ca este cam oficiala treaba.
Leave a comment:
-
Are si de ce sa fie mandru: cea mai frumoasa masina japoneza ever.
Leave a comment:
-
Nu-mi place deloc... Daca nu ar avea emblema nu am sti ca este Honda.
Leave a comment:
-
Apexi ??? Poate iti fac rost de pe la noi ca stiu pe cineva. Cat despre flame, zi o zi si il punem. :wink:
Leave a comment:
-
Bujia este in muffler tip, cu vreo 25 cm inainte de iesire.
Si vroiam sa va arat haionul. Ca de asta ii si zice Aerodeck.
...
Leave a comment:
-
Inca nu am avut carnaciori, doar niste costite de berbec... Zgomotul este foarte mic. Se aude ca un arzator, un huruit gros de tot. Ieri, din greseala,...
Leave a comment:
-
Jaful ala argintiu este o sierra cu motor de seria 8 BMW, 5000 cmc, 300 cp stock, vreo 350 neoficial, 5.8 pana la suta masurati de mine cu G-Tech, este...
Leave a comment:
-
Sunt snap-shoturi din filmuletz, de aia se vad asa de prost... :wink:
...
Leave a comment:
-
http://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=25191
sper sa mearga sa-l luati fara a fi logat pe forum.
Leave a comment:
-
Este doar pentru show sistemul si are un butonash special. Sistemul merge si da flacara numai cand apesi butonul, deci in rest masina emrge normal. Este...
Leave a comment:
Leave a comment: