Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
417 results in 0.4318 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Nu am mai avut nevoie pana acum sa folosesc serviciile celor de la dezmembrari. Spre cine ma puteti indruma? Anumite site-uri?
-
O sa incerc si varianta asta ca solutia foarte scumpa nu o accept
Leave a comment:
-
Spira volan Accord 2007 i-CTDI
Salut,
Mi-a crapat spira de la volan si are fabulosul pret de 570 euro. Am alte alternative?
Last edited by hondatu; 29-06-19, 19:09.
-
Am vazut preturile, mai mici ca in Romanica noastra.Originale kit ambreiaj + volanta 812.73 lire adica 4429 roni sau pachetul de kit ambreiaj...
Leave a comment:
-
Schimb kit ambreiaj Accord 2.2 ictdi 2007
Salut,
Au trecut ani de cand am scris aici. Iata ca acum a venit sorocul ambreiajului sau daca am noroc doar pompa de ambreiaj. Eu am picior usor...
-
Motor de 1.5 si 182 de caluti suna foarte bine. 121 de cai pe litru suna bine iar unele teste pe dyno dau mai multi caluti:
http://www.vtec.n...
Leave a comment:
-
Salut,
Am trecut astazi pe la showroom si am vazut noul Civic. Am stat cam doua ore pe acolo asa ca m-am tot invartit in jurul masinii. Expusa...
Leave a comment:
-
Apa de la robinet, rece, dar nu este prima data cind dau cu apa pe parbriz. Masina sta afara de 9 ani si am dat cu apa pe ea si cand au fost 40 grade...
Leave a comment:
-
Am patit-o si eu ieri. Am dat cu apa si s-a fisurat frumoooooos de la retrovizoare pana la mijlocul parbrizului. Nu am avut probleme cu pietre sarite...
Leave a comment:
-
La cel vechi reparatia a costat 250 roni. Va ramane de rezerva.
Leave a comment:
-
-
Problema s-a rezolvat cu achizitionarea unui nou alternator. Nu am cumparat unul "original" acesta avand un pret astronomic. Am pus tot un alternator...
Leave a comment:
-
Am fost la service si se pare ca este grupul de diode. Acum o sa ma ocup de reparatie.
Leave a comment:
-
Bateria este noua, schimbata de un an si jumatate. Este originala si martorul imi arata verde. Cureaua a fost schimbata anul trecut.
Leave a comment:
-
Daca nu este pus bine aici thread-ul poate fi mutat pe Aria Tehnica/Probleme Accord?
Leave a comment:
Leave a comment: